Bu semalarda biraz zor uçarsın

Bu semalarda biraz zor uçarsın

Sakıp Ağa`nın kabirde kemikleri sızlayacak, Sabancı grubu üyesi Pegasus denen hava yolları Türk personele Atatürk rozetini yasakladı.






Pegasus`tan Utanç uygulaması

Ali İ.Sabancı`nın yönetim kurulu başkanı olduğu Pegasus hava yolları sudan gerekçe ile çalışanlarına Atatürk rozeti taklamalarını yasakladı.


Öncülüğünü İzmir İstanbul, Ankara-Lefkoşe olmak üzere 51 noktaya uçuş yapan sözüm ona Türk firması görüntülü Pegasus hava yollarının kurumsal kararı özellikle yurt dışında yaşayan Türkler arasında infial uyandırdı.
Dünya da faaliyet gösteren Türk dernekleri konfederasyonu, Federasyon ve dernekleri aracılığı ile Pegasus`un uygulamasını pratesto etmeye başladı.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Dünya Türk dernekleri Konfederasyonu Avrupadan sorumlu öncesi yönetim temsilcisi Hemşehrimiz Rıdvan Önem ``Pegasus hava yolları Atatürk Rozetini siyasi amblem olarak görmüş ve bazı yolcuların bundan rahatsız olacağını bahane ederek başta Hostesler olmak üzere tüm çalışanlarına Atatürk rozeti takmalarını yasaklamıştır.``

``Böylesine tutarsız bir gerekçe ile çalışanlarına Atatürk rozeti takmasını yasaklayan Pegasus hava yollarını pratesto ediyor, Yüreginde Atatürk sevgisi olan herkesi Pegasus hava yollarını boykot etmeye davet ediyorum`` dedi.
Önem İsviçre`den yaptığı açıklamada Pegasus`un 0 212 692 77 77 numaralı telefonunu arayarak çirkin uygulamayı pratesto etmelerini istedi.















lütfü borazan
11.04.2012 13:08:36
pegasus hava yolu şirketi böyle bir uygulamalarının olmadığını açıkladılar.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı