Bu Piliç`e teknik gezi

Bu Piliç`e teknik gezi

Balıkesir Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler fakültesi öğrencilerinden Bu Piliç`e teknik gezi

Balıkesir Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler fakültesi öğrencilerinden Bu Piliç`e teknik gezide bulundu.

BUPİLİÇ Entegre Gıda Sanayi Balıkesir Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme son sınıf öğrencileri tarafından teknik amaçlı ziyaret edildi.

Yrd. Doç. Dr. Serap Yücel DOĞAN eşliğinde gerçekleşen ziyarette öğrencilere, BUPİLİÇ Genel Müdürü Mehmet Sabit YILMAZ`dan, sektör hakkında bilgi aldılar, sorularına yanıt buldular.

Yem Fabrikası ve Kesimhane gezisi sonrası; İdari Departmanlarda görevli yönetici ve personellerle birebir görüşme yapan fakülte gurubu geçtiğimiz yılın ihracat rekortmeni Bu Piliç`in işlevselliği hakkında bilgi donanımı sahip oldular.

Üniversitenin ziyareti sonrası yapılan açıklamalarda Bu Piliç,

“Günümüzü genç arkadaşlarla paylaşmaktan son derece keyif aldığımızı bilmelerini isteriz. Önümüzdeki dönem mezun olacak arkadaşlarımıza hayatlarında mutluluk ve başarı temenni ediyoruz. Bu teknik gezi için bizi tercih eden; başta İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Abdullah YILMAZ’a ve Sayın Yrd. Doç. Dr. Serap YÜCEL DOĞAN’a teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.”

İKTİSADİ İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR . ABDULLAH YILMAZ

"Fakültemiz öğrencileri ile deneyim, bilgi ve birikimlerini cömertçe paylaşımlarından dolayı Bu Piliç’in değerli ortakları ve Genel Müdür’ ü Sayın Mehmet Sabit Yılmaz Bey başta olmak üzere Bu Piliç Gıda Entegre San. ve A.Ş. ailesine tüm içtenliğimizle teşekkür ederiz. Temennimiz, şehrimizde faaliyet gösteren diğer işletmelerin de aynı sosyal duyarlılıkla eğitim hayatına katkı vermesidir."

ÖĞRETİM ÜYESİ YRD . DOÇ. DR. SERAP YÜCEL DOĞAN

"Öğrencilerimizin teoride gördükleri süreçlerin, iş yaşamına nasıl entegre edildiğini Bu Piliç gibi kurumsal bir işletme bünyesinde gözlemlemek bizim için son derece faydalı ve keyifli bir deneyim oldu. Şüphesiz bu güzel deneyimde Bu Piliç’in Genel Müdürü Sayın Mehmet Sabit Yılmaz’ın ve ekibinin konukseverliğin, ayrıca faydalı olabilmek için gösterdikleri özverili çabaların etkisi çok büyüktü. Kendilerine öğrencilerimiz adına şükranlarımı iletmek isterim.

Diğer yandan üretim süreçlerinin bu kadar titizlik, hassasiyet ve profesyonellikle gerçekleştirildiği bir işletmenin bir anne ve hassas bir tüketici olarak bana sağladığı gönül rahatlığı ile, pek çok öğününde beyaz et tüketen öğrencilerimize verdiği yüksek memnuniyet için ayrıca teşekkür ederim." dedi.

 



  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli