Bu kez spor avcılığında köpekler yarıştı

Bu kez spor avcılığında köpekler yarıştı

Gönen`de 7. Fermalı av köpekleri mera yarışması yapıldı.


Gönen
`de, Yeşil Gönen Avcılık Atıcılık ve Amatör Balıkçılık Derneği tarafından 7.nci düzenlenen fermalı av köpekleri mera yarışmasını yetişkinlerde Abdullah Özoğlu(Gönen), gençler Kadir Turplu(Edincik), continantaler Fehim Kılınç(Edremit)kazandı.



Hafta sonu Gönen`de hava muhalefetine rağmen çevre il ve ilçelerden yoğun katılımın olduğu 7. Fermalı avköpekleri mera yarışmaları heyecanlı geçti.


Avcılığa gönül verenlerin hiç bir fedakarlıktan kaçınmadıkları gösteri her yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir coşku ile gerçekleşti.

Yeşil Gönen Avcılık Atıcılık ve Amatör Balıkçılık Derneği Başkanı Yakup Dağcı:``Bizlerden yardımlarını esirgemeyen Gönen Belediyesine Sulama birliğine ,Keçeler köyü muhtarına ,Bafra pirinç ,çilike katkılarından dolayı teşekkür ederiz etkinliğe katılan çevre il ve ilçeler Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Edremit Altınoluk ,Ayvalık ,Biga ,Çan ve Yenice, Bandırma, Edincik, ten gelip bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür eder yeni etkinliklerde buluşmayı temenni ederim.`` dedi.

Yarımalar sonrası dereceye girenler İngiliz ırkları yetişkinlerde 1. Abdullah Özoğlu(Gönen) 2.Hüseyin Işık(Çan)3.BarışAydın (Çan),   İngiliz ırkları gençler 1.Kadir Turplu (Edincik) 2. Mesut Turhan (Altınoluk) 3. Metin Aydemir (Çan),  Continantaler 1.Fehim Kılınç (Edremit) 2. Faruk Kırlı (Gönen) 3. Canbek Özkurt (Gönen), Dereceye giren Köpeklerin sahiplerine kupaları Sulama Birliği Başkanı Bülent Can tarafından verildi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli