Bu düğün çok konuşulacak

Bu düğün çok konuşulacak

Elif ile Alkım´ın yaşamlarını birleştirdikleri Kırtay Beach´taki düğün dillerden düşmüyor.

Hafta sonu Erdek-Düzler Kırtay Beach´ta yapılan Nikah ve Düğün töreni ile yaşamlarını birleştiren uluslararası işletme mezunu Elif Söğütlü ile Endüstri Mühendisi Alkım Aydemir´in düğünleri, program içeriği ve ses-müzik-ağırlama ve görsel efekt-i ile dillerden düşmüyor.

number one ?Mutlu AKÜ? Güney Marmara bölge temsilcisi Celal & Vahide Söğütlü´nün İstanbul´un sayılı kuruluşlarından VEPO Grup´ta çalışan Elif Söğütlü ile aslen Balıkesir´li ancak eğitimci bir aile olmanın standarttı ile İstanbul´da yaşayan Esin & Selçuk Aydemir´in Endüstri mühendisi evlatları Alkım Aydemir yaşamlarını birleştirdikleri Kırtay Beach´teki tarihi ana tanık olmak için kır bahçeyi dolduran yaklaşık 900 seçkin davetli sıra dışı bir organizasyona şahit oldu.

Bahçe düzenlemesinden, masaya, Dila Kalafatoğlu Orkestrasından nezih servisli geceyi kayda alan görüntü hizmetlerine her şeyin eksizsiz düşünüldüğü organizasyonda Elif ile Alkım´ın nikâhı gün batımı kumsalda kıyıldı.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ile Dr. İlhan Şen´in şahit oldukları nikâh akdi Elif ve Alkım´ın yaşamlarını birleştirmesi ile sınırlı kalmayıp Söğütlü ve Akdemir ailelerini akraba yaptı.

/resimler/2018-9/5/1055287664874.jpg



Anahtar Kelimeler: düğün konuşulacak
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli