BTO´nun hesabı ne?

BTO´nun hesabı ne?

Bandırma Ticaret Odası´nın yeni binasının ihalesinde soru işaretleri!

Bandırma Ticaret Odası(BTO), Haydarçavuş Mahallesi, Kaşif Acar Caddesi´nin ?Sevgi Yolu? üzerinde yer alan yeni iş merkezindeki 6 adet daire ve bir adet dublex çatı katını ihaleye çıkardı.

/resimler/2019-6/19/1142026456514.jpg

Mehmet Kılkışlı´nın başkanlığındaki BTO tarafından yapılan açıklamada sadece 6 adet ofisin ve bir adet dublex çatı katının ?kapalı zarf usulü? yöntemi ihalesiyle kiralanacağı ilanı kafalarda soru işareti yarattı.

9 katlı bu binada çok sayıda dairenin bulunduğuna dikkat çeken vatandaşlar, şunları söylediler:

?Bu kadar daire bulunan binada sadece 7 bölümün ihaleye çıkarılmasını anlayamıyoruz. Bu arada zemin kattaki bölüm de ihaleye çıkarılacak yerler arasında yok. Bu zemin katta daha önce eski milletvekili Cemal Öztaylan´a ait dondurmacı ve pastane vardı. Şimdi burası dahil, bazı dairelerin, ihaleye çıkarılmaksızın bazı kişilere verileceği, hatta daha önceden kira bedellerinin bile belirlendiği öne sürülüyor. Hatta bu kişilere eski binanın yıkılmasından önce ?Yeni binada size aynı yeri vereceğiz´ denildiği iddia ediliyor. Bu konuda Mehmet Kılkışlı´nın başkanlığındaki oda yönetiminin açıklama yapmasını bekliyoruz.?



Anahtar Kelimeler: hesabı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı