BTO`dan KOBİ`lere GMKA tarafından desteklenen yeni proje

BTO`dan KOBİ`lere  GMKA tarafından desteklenen yeni proje

     

Bölgemizde, Küçük Orta Boy İşletmelerin( KOBİ) proje üretebilme kapasitelerini artırmaya ve Bandırma Ticaret Odası bünyesinde faaliyet gösteren İş Geliştirme Merkezi`nin hizmet sunma kapasitesini geliştirmeye yönelik hazırlanan proje, içinde bulunduğumuz haziran ayında başladı.

Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kocaman, "Bandırma KOBİ`leri Projelerle Gelişiyor" isimli projenin hedef kitlesinin, Odalarına kayıtlı KOBİ`ler olduğunu, proje kapsamında 50 KOBİ`ye doğrudan proje hazırlama eğitimi verileceğini, 2000`den fazla KOBİ`nin de "proje hazırlama rehberleri" aracılığıyla bilgilendirileceğini vurgularken, şunları söyledi:

"6 ay sürecek proje kapsamında, KOBİ`lerimiz, Avrupa Birliği mâli yardımlarından, Kalkınma Ajansları ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı(GMKA), TÜBİTAK, Tarım Bakanlığı ve KOSGEB desteklerinden yararlanabilmek için proje hazırlayabilecek kapasiteye geleceklerdir. Proje sonucunda bölgede yer alan kurum ve kuruluşların proje üretme ve uygulama kapasitelerinin gelişmesi ve proje hazırlama rehberinin yayınlanması ile birlikte bölgemizin insan kaynakları ve kurumsal altyapısının güçlenmesi, kurumlar arası işbirliği olanaklarının artırılması da amaçlanmaktadır. Proje kapsamında eğitim ve danışmanlık hizmeti almak isteyen KOBİ`lerin, Bandırma Ticaret Odası İş Geliştirme Merkezi`ne başvurarak, ilgili bilgi formunu doldurmaları gerekmektedir. Üyelerimize ve kamuoyuna duyurulur."



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli