BTB Meclis Üyeleri TOBB bilgilendirme seminerinde

BTB Meclis Üyeleri TOBB bilgilendirme seminerinde

Bandırma Ticaret Borsası (BTB) meclis üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen bilgilendirme seminerine katıldılar.

Bandırma Ticaret Borsası(BTB) meclis üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) tarafından düzenlenen bilgilendirme seminerine katıldılar. Ankara’da, TOBB salonunda gerçekleşip, iki gün süren seminerde oda ve borsaların meclis üyeleri için bilgilendirmeler yapıldı. 

Seminere TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu da katıldı. Hisarcıklıoğlu, eğitime gelen meclis üyelerine kentlerinin dinamikleri ile sürekli iletişim içinde olmalarını önererek, “Herkes buraya seçilerek gelir, atanan kimse yoktur” dedi. Bilgilendirme seminerlerinin, içinde bulundukları kurumu tanımak için çok önemli bir fırsat olduğuna dikkati çeken Hisarcıklıoğlu, “Girişimci demek, sıfırdan gelen kişi demektir. Risk alan kişi demektir. Hayal kuran, hedef koyan, kaybeden, kazanan kişidir. Bu kurum sizlerden oluşuyor. O yüzden güçlüyüz. Bu işlerde para, pul yol. Tam tersine cepten, aileden bütçesinden gider. Ama bu işte bir ticaret var. Bu makamlar bize gerçek dünya için fırsat. İnsanların en hayırlısı, insanlara yararlı olandır” diye konuştu.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı