BTB heyeti Moskova’da

BTB heyeti Moskova’da

09-13.Ekim.2023 tarihleri arasında Rusya’nın Başkenti Moskova’da şehrinde, gıda sektörünün önemli fuarlarından olan Agroprodmash Fuarı’na KOSGEB destekli fuar ziyareti ve iş gezisi düzenledi.

Bandırma Ticaret Borsası(BTB), üyelerinin sektörleri ile ilgili gelişmeleri küresel düzeyde takip edebilmeleri için yaptığı çalışmalara " Moskova Agroprodmash Fuarı”na düzenlediği heyet organizasyonu ile devam etti. 

Bandırma Ticaret Borsası, üyelerinin sektörel gelişimlerine destek sunmak amacı ile 09-13.Ekim.2023 tarihleri arasında Rusya’nın Başkenti Moskova’da şehrinde, gıda sektörünün önemli fuarlarından olan Agroprodmash Fuarı’na KOSGEB destekli fuar ziyareti ve iş gezisi düzenledi. 

BTB projeleri sorumlusu Eyyüp Arslan ve Balıkesir KOSGEB temsilcisinin de eşlik ettiği organizasyona katılan borsa üyesi 13 firmanın temsilcisi, Agroprodmash Fuarı’nda sektörel gelişmeleri yakından inceleme ve yeni iş bağlantıları kurma fırsatı elde edecekler. 

Ticari heyeti yolcu eden Borsa Genel Sekreteri Ertunç İşbay, Agroprodmash Fuarı’nın, Rusya’nın önemli fuarlarından biri olduğunu belirterek, “Üyelerimizin bu tarz fuar organizasyonlarına katılmalarını çok önemsiyoruz. Bandırma Ticaret Borsası olarak üyelerimizin talepleri doğrultusunda dünyanın sayılı fuarlarında yerimizi alıyoruz. Ayrıca heyetimiz Moskova Büyükelçimizle bir araya gelerek potansiyel iş birliklerini değerlendirecekler. B2B organizasyonları ve karşılıkları ticareti geliştirecek görüşmelerin firmalarımız açısından olumlu geçmesini temenni ediyorum.  Bu anlamda bizlerden desteğini esirgemeyen KOSGEB’e de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.



Anahtar Kelimeler: heyeti Moskova’
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı