Bravo Edremitli DSP lire

Bravo Edremitli DSP lire

EDREMİT`te DSP 28.ci KURULUŞ YILINI KUTLADI

Edremit ilçesi Demokratik Sol Parti ilçe teşkilatı DSP’nin Kuruluşunun 28. nci yıl dönümünü kutladı. DSP Edremit ilçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Kadıoğlu, “Ülkemizin ve halkımızın bu günde DSP’ye ihtiyacı vardır” dedi.

Edremit ilçesi Demokratik Sol Parti ilçe teşkilatı DSP’nin Kuruluşunun 28. nci yıl dönümünü kutlaması Şehit Hamdibey Meydanında Atatürk Anıtına çelenk konulması, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Demokratik Sol Partinin kuruluş nedenlerini, tarihi gelişimini ve Türk halkının DSP’ye gösterdiği ilgi nedeniyle Edremit Demokratik Sol Partinin kurucusu Bülent Ecevit’i 4 kez başbakan yaptığını açıklayan DSP Edremit ilçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Kadıoğlu, “DSP, önce solun 1. Partisi, sonrada Türkiye`nin 1. Partisi oldu. Bizler Ulu Önder Atatürk `ün bize emanet ettiği Cumhuriyeti sonuna kadar savunacak gerekirse onun için seve seve ölecek halkımıza ve onun gençliğine güveniyoruz. Atatürk`ün gençliğe hitabesini düstur edinerek, muhtaç olduğumuz kudretin damarlarımızdaki asil kanda mevcut olduğunu bilerek her güçlüğü yeneceğimizi biliyoruz” diyerek hedeflerini açıkladı.

“Ülkemizin ve halkımızın bu günde DSP’ye ihtiyacı vardır” diyen DSP Edremit ilçe Başkanı Mehmet Görk, “DSP bu gün 28 yaşındadır. 28. Kuruluş yıl dönümünde 75 yıl önce Kasım ayında aramızdan ayrılan Ulu Önder Atatürk`ün, 5 Kasım 2006 Kasım tarihinde 7 yıl önce aramızdan ayrılan büyük devlet adamı Liderimiz Bülent Ecevit`in manevi huzurlarında saygı ile eğiliyoruz. Yine 28 yıl önce Kasım ayında (14 Kasım’da) kurulmuş olan partimiz Demokratik Sol Partiye nice başarılı yıllar dileği ile tüm halkımıza saygılarımızı sunarız” dedi.

DSP’nin Kuruluşunun 28. nci yıl dönümünü kutlamasına DSP Edremit ilçe Başkanı Mehmet Görk, DSP Edremit ilçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Kadıoğlu, DSP Edremit ilçe Teşkilatı Kadın Kolları başkanı ve üyeleri ile partililer katıldı.  Enver DOLGUN- EDREMİT

 


  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı