Bozkurt ve Mutlu başarı diledi

Bozkurt ve Mutlu başarı diledi

Oya Yücel 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanında düzenlenen resmi törene katıldı.

Ak Parti Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Oya Yücel 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanında düzenlenen resmi törene katıldı. 

Buradaki törenin ardından Barış Manço Kültür Merkezinde düzenlenen törene de katılan Yücel burada Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan nazarında tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü tebrik etti. 

Alanda hazırlanan programda Cumhur ittifakı, MHP Bandırma ilçe Başkanı Bekir Bozkurt ile karşılaşan Oya Yücel, çıktığı yolda Bozkurt'un hayır duasına aldı.

Törenin ardından Bandırma Enerji-SA Fen Lisesi ve Recep Gençer Mesleki Anadolu Teknik Lisesi'ni ziyaret eden Yücel, burada okul yöneticileri ve öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik etti. 

Ziyaretlerinde yoğun ilgi ile karşılanan Yücel, yaptığı açıklamada "Eğitim camiasının değerli neferleri Öğretmenlerimizin bu özel gününde başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehit öğretmenlerimize Allah'tan rahmet, gazi öğretmenlerimize de şifa diliyor tüm öğretmenlerimizi bu özel günlerinde tebrik ediyorum. 
"Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum" diyen Hz. Ali'nin sözünden ve "Oku" emri ile başlayan yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'den yola çıkarak eğitimin hayattaki önemini vurgulayan ve bu yolda nice genç beyinlere yol ışığı olan tüm öğretmenlerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum" dedi.



demokrat
25.11.2023 14:45:08
Bir siyasi parti aday adayını okullarda ağırlamak.Olabilir mi olabilir.Ancak camiadan olanlar çok iyi bilirler ki,çok uzak olmayan geçmişlerde Bandırma belediyesinin okullarda yaptığı(yapacağı)etkinliklerde ne zorluklar çıkarıldığına tanık olan idarecilerden biriyim.Devlet memurluğu çok onurlu ve sorumluluk gerektiren bir meslektir.Herkes bu ağırlığı taşıyamaz.Gönül arzu eder ki,siyasetin en çok etki alanında olan bu kurum, İnşallah bu tasalluttan kurtulur.Çünkü Devlet memurları bir siyasi partinin tetikçisi ya da militanı değil,Türk devletinin vatandaşlarına tarafsızca hizmet eden birer kişiliktir.Allah Türk Devletini tarafgir ve yandaş tüm oluşumlardan korusun ve güzel yarınlara ulaştırsın.Onurlu,dik duruşlu ve parti borazanı olmayan tüm meslekdaşlarımın gününü kutluyor,Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine sonsuza kadar sımsıkı bağlı kalmalarını diliyorum.

Anahtar Kelimeler: Bozkurt Mutlu başarı diledi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı