Bozkurt, mücadeleden memnun

Bozkurt, mücadeleden memnun

Bandırmaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt: ?Futbolcularımla gurur duyuyorum?

Bandırmaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, Tuzlaspor A.Ş. önünde, son anda gelen 3 puandan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

/resimler/2019-10/5/1923363028643.jpg

TFF 2. Lig Kırmızı Gruba dahil olarak Bandırma´da oynadıkları maçı 7 dakikalık uzatmanın 9+6. dakikasında attıkları golle 2-1 kazandıklarını belirten Bozkurt, şu değerlendirmede bulundu:

?Çok zor bir karşılaşma olacağını biliyorduk. Nitekim de öyle oldu. Rakibimiz, oturmuş bir kadroya sahip. İki yıldır aynı kadroya bu yıl da yaptıkları takviyelerle oynuyorlar. Bunu düşünerek bu maçta farklı bir formatta oynadık. İkinci yarıda rakip ceza alanında daha etkili olmak için yaptığımız değişikliklerle kenar oyuncuları oyuna dahil ettik. Bu arada Sinan´ı da oyuna alarak forveti çiftledik. Oyuncularımızın bu maçtaki kazanma isteği yüksek mücadelelerinden memnunum. Oyuncularımı bu mücadeleleri için kutluyor ve onlarla gurur duyuyorum. Kaliteli ve çok iyi çalışan oyunculardan kurulu bir takımımız var. Her geçen gün kendimizi geliştirip, oyunumuzun üzerine bir şeyler koyuyoruz.?

Ligin uzun bir maraton olduğunun altını çizen bordo-beyazlı takımın teknik direktörü Serdar Bozkurt, ?Tuzlaspor, bu maça yenilgisiz ve gol yemeden gelmişti. Başarılı bir mücadele sonucunda bu maçtan üç puanla ayrıldığımız için mutluyuz? diye konuştu.

Kendilerine destek veren taraftarlar ve yönetim kuruluna teşekkür eden Bozkurt, ?Ancak bazı kişilerin, özellikle sosyal medyadan oyuncularımıza saldırmalarını doğru bulmuyorum. Elbette ki eleştirilere açığız. Ben, bir profesyonel bunlardan etkilenmiyorum ama futbolcularım olumsuz yönde etkileniyorlar. Sahada sakatlanan oyuncularımızı bile ıslıklayanlar var, bu ayıptır? dedi.   ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Bozkurt mücadeleden memnun
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli