Bordo Basket’in önemli maçı

Bordo Basket’in önemli maçı

“Bordo Basket” takımı, 18 Şubat 2024 Pazar günü, kentimizde önemli bir maça çıkacak. “Bordo Basket”in rakibi Üsküdar Belediyesi olacak.

“Bordo Basket” takımı, 18 Şubat 2024 Pazar günü, kentimizde önemli bir maça çıkacak. “Bordo Basket”in rakibi Üsküdar Belediyesi olacak.

Bordo Basket Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Bora Öziş, Türkiye Basketbol 2. Ligi’ne dahil olarak oynayacakları 12. hafta karşılaşmasına tüm Bandırmalıların davet ederek takıma destek vermeye çağırırken, şunları söyledi:

“Takımımız, şu anda play-off maçları oynamayı garantiledi. Ancak Üsküdar Belediyesi ile oynayacağımız maçın şöyle bir önemi var. Bu haftaki rakibimiz, halen bizden bir basamak yukarıda, üçüncü sırada yer alıyor. Eğer maçı kazanırsak, rakibimizin üzerine çıkacağız ve play-off maçlarına daha da avantajlı gireceğiz. Maçımız, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin 3.500 kişilik spor salonunda, 18 Şubat 2024 Pazar günü, saat 16.00’da oynanacak. Bu maçta basketbol severlerin, salonu tamamen doldurarak, takımımıza destek vermelerini bekliyoruz.”

Bordo Basket takımı, play-off maçları öncesinde Bandırma’da Üsküdar Belediye’yi konuk ettikten sonra deplasmanda Çorlu Belediyespor önüne çıkacak. Bandırma takımı, play-off maçları öncesinde son maçını Bandırma’da Mersin Aykanat takımıyla oynayacak.

Normal sezonun tamamlanmasından sonra ara verilmeden play-off karşılaşmaları başlayacak. Play-off’ta, çeşitli gruplarda toplam 24 takım mücadele ederek bir üst lige yükselmek için çaba harcayacak.  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Bordo Basket’ önemli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı