BJK Başkanı Orman: ``Çok iddialı bir takım kuracağız``

BJK Başkanı Orman: ``Çok iddialı bir takım kuracağız``

Fikret Orman:``Biz ne yapıyorsak halkın önünde yapıyoruz. Biz hiçbir zaman yedi yetimin hakkının parasını yemedik. Yedirmedik, yedirilen dönemlerde de olmadık.''





``Biz ne yapıyorsak halkın önünde yapıyoruz. Biz hiçbir zaman yedi yetimin hakkının parasını yemedik. Yedirmedik,  yedirilen dönemlerde de olmadık.''

‘'Anlım açıktır. Ailemden dolayı Beşiktaş'ın içindeyimdir. Babamı da tanıyanlar vardır. Biz hiç alan el olmadık. Yöneticiliğimde de başkanlığımda da babamın zamanında da hep veren el olduk.''

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman 16 Haziran tarihinde yapılacak olan genel kurulu Öncesi Bandırma'da çevre il ve ilçelerin delegeleri ile bir araya geldi. Toplantının açılış konuşmasını Bandırma Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Şeref Figen yaptı. Figen konuşmasında destek sözü verdi ‘' Beşiktaşımıza kim iyi hizmet edecekse , kim daha ileriye götürecekse onun kongreden güçlü bir şekilde çıkmasını istiyoruz. Ben açık ve net olarak söylemek istiyorum. Biz Bandırma Beşiktaşlılar Derneği olarak kongre üyelerimizle bir karar aldık. Önümüzdeki kongrede yaptığı her şeyim arkasında olduğumuz Fikret Orman'ı desteklemeye karar verdik''

Daha sonra söz alan Fikret Orman  Balıkesir, Bandırma,Gönen Erdek Susurluk Çan ve Biga'dan gelen kongre delegelerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederken şunları söyledi:

‘' Yaptıklarımız ve yapacaklarımız helal olsun. kongrenin Beşiktaş'a hayırlı olmasını diliyorum. Bugüne kadar hiçbir karalama kampanyası içersinde olmadık. Elimizdeki Beşiktaş başkanlığını da kullanmamaya çalışıyoruz. Beşiktaş'ın zor günleri geride kaldı.  Beşiktaş istikrarlı bir şekilde yoluna gidiyor. Bu seçim sürecinde en çok beni üzen şey Beşiktaş menfaatlerinin karşısında hareket edilmesidir. Seçimdir seçim gelecek geçecek. Bu stad benim malım değil bu stat Beşiktaş'ın malı  Bu güne kadar yaptıklarımız Beşiktaş menfaatleri içindir. Bütün izinleri ve ruhsatları alınmış bir stattır.Onun için en kısa zamanda inşaatımıza başlayacağız. Projelerimiz engellenmesin diye ketum tutmaya çalışıyorum. Ama önümüzdeki haftadan itibaren icraatsal olarak yaptıklarımızla ve yapacaklarımızla alakalı bilgiler vereceğim'' dedi.

Daha sonra soruları yanıtlayan Orman, transferlerle ilgili arkadaşlarının bu konuda canla başla çalıştıklarına değinerek ‘' Çok iddialı bir takım kuracağız'' bundan herkes emin olabilir. Diye yanıtladı.

Baskı seçimi olduğundan bahsediliyor diyen bir taraftarın sorusuna da Başkan Orman: ‘' Beşiktaş kurumu Türkiye'nin en eski sivil toplum kuruluşlarından bir tanesidir. Keyfe keder denetlenmeyen denetlenmeyecek bir organizasyonun olması mümkün değildir. Bunlar asılsız şeylerdir.  Beşiktaş'ın tüzüğü ordadır  Beşiktaşlılar yaptı böyle bir durumda söz konusu değildir. Artı biz çok şeffaf dürüst insanlarız bizim denetleneceğiz diye bir itirazımız yok zaten . Biz ne yapıyorsak halkın önünde yapıyoruz. Biz hiçbir zaman yedi yetimin hakkının parasını yemedik. Yedirmedik,  yedirilen dönemlerde de olmadık.

Ben kamuoyunun önünde birisiyim benle alakalı söylenecek olan lafı varsa kapalı kapılar ardında değil  gelip yüzüme konuşması lazım. Anlım açıktır. Ailemden dolayı Beşiktaş'ın içindeyimdir. Babamı da tanıyanlar vardır. Biz hiç alan el olmadık. Yöneticiliğimde de başkanlığımda da  babamın zamanında da hep veren el olduk. Bizi tanıyanlar bilirler güneşle balçıkla sıvanmaz .

Adaylık beni tenkit etmen sanatı değildir onlar gazetecilerin işidir. Aday olan kişiler  iftiradan değil sadece ve sadece doğruları konuşarak ve kendi yapacakları bir şeyler varsa  onu kamuoyuna anlatmaları lazımdır.  Ben aday olmuş olsaydım öyle yapardım. Aydı tavsiyeleri aday arkadaşlarımıza da ilettim. Serdal beye de Murat beye de kendilerini bileceği bir iş ama ben şunu söylüyorum. Ben hiçbir zaman bu güne kadar göğsümü gere gere de söylüyorum. Hiç boş konuşmam  yapmayacağım bir şeyi söylemem ,icra olmadan konuşmam icra ayağı olduğu zamanda herkese söylüyoruz. Biz Beşiktaşlılar için var olduk. Onlar için çalıştık. Onlar içinde çalışmaya devam edeceğiz.













Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli