Bizimkiler ne iş yapar

Bizimkiler ne iş yapar

VM MEDICAL PARK BURSA TEKSÜT BBK´ne SAĞLIK SPONSORU OLDU!..

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TEKSÜT Bandırma BK ile VM Medical Park Bursa Hastanesi, sağlık sponsorluğu alanında iş birliğine gitti. Protokoller, VM Medical Park´ın Bursa Hastanesi´ndeki törenle imzalandı.

/resimler/2019-8/23/1146394059367.jpg

Sağlığa değer katan hizmet anlayışının yanında Türk sporunun gelişmesi için çalışmalarını sürdüren VM Medical Park Bursa Hastanesi ile Basketbol Süper Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi´nde mücadele eden TEKSÜT Bandırma BK, güçlerini birleştirdi.

/resimler/2019-8/23/1147318122638.jpg

Sağlık sponsorluğu iş birliğine yönelik protokol, hastanede yapılan törenle imzalandı. Sporda rekabet için sağlık sponsorluğunun oynadığı rolün önemine değinen VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Metin Arslan, ?Özellikle Avrupa kupalarında sahne alan, branşı ne olursa olsun, tüm kulüplerimizin göğsümüzü kabartan başarılara imza atmaları için herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor. Bu anlamda MLP Sağlık Grubu olarak biz bu sorumluluğun bilincinde olarak hareket ediyoruz.

Sezon öncesi ve sezon boyunca sporcuların iyi bir sağlık kontrolünden geçmeleri, tedavilerinin alanında uzman hekimlerce multidisipliner olarak yapılması hem kulüpler hem de bizim için önemli. Sadece TEKSÜT Bandırma BK değil birçok branşta hem grup hem de Bursa hastanemiz özelinde çok sayıda kulübün sağlık sponsoru olmaktan gurur duyuyoruz. Bu ülkenin sportif başarısı için mücadele eden her kulüp, bizim doğal paydaşımızdır. Kazanan, Türk Basketbolu olsun inşallah.? diye konuştu.

/resimler/2019-8/23/1148120622805.jpg

TEKSÜT Bandırma BK Sportif Direktörü Turgay Çataloluk da ?VM Medical Park Bursa ailesine sporcuya, sporcu sağlığına gösterdikleri önemden ve verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu sezon isim değişikliğiyle birlikte yolculuğumuza yeni bir yön verdik. Aynı şekilde Medical Park ile de omuz omuza çalışmaya başladık. Geleneği olan bir Kulübüz. Medical Park da böyle bir sağlık kuruluşu. Bundan dolayı da bu birlikteliğin uzun yıllar devam etmesini arzuluyoruz.? dedi.

TEKSÜT Bandırma BK Genel Menajeri Turgay Zeytingöz ise ?Türkiye´nin en yaygın sağlık kuruluşu olan Medical Park ailesiyle çok güzel bir iş birliğine girdik. İnşallah çok sağlıklı bir sezon geçiririz ama arkamızda da bu sağlık kuruluşunun varlığını hissediyor olmak bizim için çok önemli.? ifadelerini kullandı.

A Milli Basketbol Takımı Oyuncusu ve TEKSÜT Bandırma BK Kaptanı Rıdvan Öncel de şunları söyledi: ?Bu sene isim değişikliğiyle yeni bir yola çıktık. Bu yolda bize destek olacak olan Medical Park´a çok teşekkür ediyoruz. Umarım sağlıklı bir sezon geçiririz. İnşallah hayırlı olacak.? dedi.

Konuşmaların ardından TEKSÜT Bandırma BK yöneticileri VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Metin Arslan´a arkasında ??Bursa Medical Park Hastanesi´´ yazan 10 numaralı TEKSÜT Bandırma BK forması takdim ettiler.



Anahtar Kelimeler: Bizimkiler yapar
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli