Biryol; Önümüze bakacağız?

Biryol; Önümüze bakacağız?

Ziraat Türkiye Kupası, ilk grup müsabakasını 2-1 kaybeden Zafer Biryol, ?İlk golü biz atsaydık, her şey değişirdi.?

 

Ziraat Türkiye kupasında gruplara yükselen Bandırmaspor bugün saha ve seyircisi önünde oynadığı ilk karşılaşmasında Amedspor´a 1-2 yenildi.

Bandırma cephesinde beklenmeyen yenilgi ardından 90 dakikayı yorumlayan teknik patron Zafer Biryol, beklenmedik ilk gol´ün takım üzerinde etkisi olduğunu, 2 golünde bu yüzden geldiğini karşılaşmanın 2. Yarısında toparlanmalarına rağmen sonuca etkisi olmadıklarını söyledi.

Biryol, Kupa´nın da önemli olduğunu ancak şimdi sadece Pazar günü oynayacakları Ümraniye maçına odaklanmak durumunda olduklarını söyledi.

Bandırmaspor Teknik direktörü Zafer Biryol; ?İlk golü yiyene kadar iyi başladık. Etkili de olduk. Her an gol atabilirdik. Pozisyona da girdik ama rakibimiz bir gol attıktan sonra dağılma oldu. 36. Dan sonra 2 defa geldiler 2-0 öne geçtiler. Maalesef o dağılmayı yaşadık. Toparlanmada problem oldu. Devre arası oldu kurtulduk. Amed üstümüze gelmeye başlamıştı.

2. Yarı başında golü bulunca tekrar yüklenmeye başladık, oyunun kontrolü bizde idi. Mecbur risklere girmek durumunda idik. Risklere de girdik çift forvete döndük. Bundan sonra pozisyon üretememeye başladık maalesef, seken topları alamadığımız için tabi dönen topları da rakip alınca üzerimize gelmeye başladılar.

Daha sonra da 10 kişi kalınca oyun koptu, maalesef olmadı. Kazanmak istedik ama kazanamadık. Geçen maçın ilk 11 den 2 oyuncu ile başladık. Benim kadromun yeterli olduğunu düşünüyorum. Bu maç içinde, kupa maçı içinde diğer arkadaşların üst üste 3 günde bir maç oynamasınlar diye, çünkü hafta sonu önemli bir maçımız var.

Hem bazı arkadaşlarımızı görme açısında iyi oldu bu maç. Hem de ilerisi için düşüncelerimizi, transfer için neler olabilir. Oynayan oyuncular, şans vermediklerimiz. Nasıl oynayacak diye fikir verdi. O yüzden önümüze bakacağız. Bizim için lig daha önemli. Onun için önümüze bakıp devam edeceğiz.? Dedi.

 

 



Anahtar Kelimeler: Biryol Önümüze bakacağız
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı