Biryol, İstanbul deplasmanı için umutlu konuştu.

Biryol, İstanbul deplasmanı için umutlu konuştu.

Golsüz, kupa maçı ardından yorumda bulunan Zafer Biryol, Kupa´nın geride kaldığını, lig için son 10 haftada seri yakalamak istediklerini söyledi.

 

Bandırmaspor Teknik direktörü Zafer Biryol, golsüz berabere kalan Şanlı Urfa Ziraat Türkiye kupası ardından karşılaşmanın yorumunu ve pazar günü oynanacak İstanbul deplasmanının yorumunda bulunurken umutlu konuştu.

Zafer Biryol; ?Her iki takımında iddiası yoktu. Biz yine de kazanmak istiyorduk. Bizim için Kupa maçı, lig maçı fark etmiyor. Sıfır, sıfır bitti ama pozisyonu bol bir maç oldu. Futbol oynamaya çalışan iki takım vardı. Biz oyunumuzu ilerletme adına futbol oynamaya çalıştık. Rakibin büyüğü küçüğü önemli değil. Rakibimiz iyi oyunculardan kurulu.?

?Kupa maçlarını 5 puanla bitirdik. Gönül isterdi ki bu gruptan çıkalım. Çalıştık çabaladık ama olmadı. Çıkan takımları kutluyorum. Bizde bundan sonra lige konsantre olacağız, kupa maçları bizim antrenman yapmamızı engelledi. İki takım halinde oynadık. Kupa maçlarını bitirdik, artık daha fazla lige konsantre olacağız,?

"İstanbul deplasmanı içinde açıklama yapan Teknik Patron Zafer Biryol, Kadronun tamamının hazır olduğunu, her oyuncunun yeterli performans ve maç kondisyonu açısından da yeterli olduğunu vurgulayarak, ?En az oynayan oyuncum, 54-5 tane 90 dakika oynadı. Bundan karma iyi olanlar, daha iyi olanlar forma şansı bulabilecek, oyuncularımın hepsi iyi ama içlerinden en iyi olanları seçip hem İstanbul maçına, hem de daha sonraki maçlara çıkacağız, forma rekabeti açısından kupa maçları iyi oldu.?

?Hiç düşünmediğimiz futbolcular, belki forma şansı bulabilecek. Sonuç anlamında bazı problemleri olan oyuncularımız var. Onlarında düzeleceğini düşünüyorum.?

?Önce önümüze bakmamız lazım, basamak basamak gitmemiz lazım, biz hep şampiyon, şampiyon olacağız diyoruz ama? Daha ilk 5 in içine bu hafta girebildik. Burada kalıcı olmamız lazım. Önce ilk 5 i garanti altına alıp ondan sonra ligden çıkma açısından bakmamız lazım. Tabi İstanbulspor´u yenersek 1. lik için, direk şampiyonluk için çok büyük avantaj elde ederiz. Bizim İstanbul´u yenmemiz bir şey ifade etmeyecek. İstanbulspor´un, Ümraniye´nin, Hacettepe´nin daha sonra da puan kaybetmesi lazım.?

?Kırklareli maçında çok bariz hakem hataları vardı. Yoksa biz Kırklareli ´de de iyi top oynadık ama yine de bu oyunumuzun üzerine koymalıyız. Biz şampiyona yakışır bir oyun oynuyoruz. Sonuçta bir şey oluyor. Hakem veya bizim hatalarımızdan puan kaybediyoruz. Ama son 4 maça bakarsak 3 galibiyet 1 beraberliğimiz var. Bu bizim için çok önemli ileriye doğru gittiğimizin göstergesi. Bu futbolumuzu İstanbul´da da sergileyeceğimizi düşünüyorum. Onu kazanırsak zaten seri yakalamış oluruz. Kazanamasak ta, berabere bitirsek te, yine yolumuza devam edeceğiz. Biz son 10 hafta finali iyi yapmamız lazım. Son 10 haftaya en iyi şekilde girersek şampiyon olacağımıza inanıyorum.?

 



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı