Birlikten kuvvet doğar

Birlikten kuvvet doğar

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği BESOB'ta genel kurul öncesi beraberlik kararı

Balıkesir ili genelinde 85 Esnaf ve Sanatkarlar odalarının bağlı bulunduğu "Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği" BESOB'ta 6 Mayıs'ta yapılacak olağan genel kurul öncesi iki ayrı gurup olarak değerlendirilen Şoförler Odası Başkanı Rıza Tekin ile BESOB Başkanı Fehmi Erdem birlikte ve beraber tek liste ile seçime gitme karar aldılar.

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar camiası üzerinde büyük ilgi ve karşılık gören ortak hareket sonrası BESOB Başkanı Fehmi Erdem, Şoförler Odası Başkanı Rıza Tekin, BESOP 2. Başkanı Hayri Özden ve BESOP Genel Sekreteri Hüseyin Saran genel kurul daveti için ilçelerde faaliyet gösteren esnaf odaları ziyaretlerine başladılar.

BESOB’tan kongre ziyaretleri

6 Mayıs’ta Kongreye gidilecek BESOB’ta alınan ortak bir kararla başlayan oda ziyaretlerinde ilk durak Erdek oldu.

31 Mart’ta yapılan Erdek Esnaf Odası genel kurulu ile Oda kongreleri sürecini tamamlayan Balıkesir Esnaf ve Sanatkârları federasyonu, (BESOB) Başkanı Fehmi Edem, Bandırma Oto Ziraat Aletleri, Radyo ve Saat Tamircileri Esnaf Odası Başkanı ve BESOB Başkan vekili Hayri Özden, Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Rıza Tekin, BESOB Genel Sekreteri Hüseyin Savran'ın Erdek programı olumlu geçti. 

Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aydın Tekin, Erdek Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Vahit Kocabıyık, 2. Başkanı Nuray Filiz ve Erdek Oda Genel Sekreterleri nezdinde gerçekleşen ziyaretlerde yeni dönem çalışma programı ve odaların beklentileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Fehmi Erdem, Rıza Tekin, Hayri Özden ve Hüseyin Savran'ın Erdek esnaf ve sanatkarlar odası ile Erdek Şoförler ve Otomobilciler odası ziyeretleri ardından Erdek Belediyesine geçilerek Başkan Burhan Karışık'ı makamında ziyaret edildi.



Anahtar Kelimeler: Birlikten kuvvet doğar
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı