Bir Sağlık Protokolü Daha

Bir Sağlık Protokolü Daha

Gönen`de esnaf ve vatandaşın portör muayeneleri,ile işe giriş sağlık belgesi muayeneleri düşük bedelle yapılacak.





Gönen
Belediyesi ile Uzman Grup arasında imzalanan protokol gereği, portör muayeneleri,ile işe giriş sağlık belgesi gibi konularda esnaf ve vatandaşlar çok düşük ücretlerle muayene yapılacak. 

Gönen Belediyesi'nde imzalanan protokolle portör muayeneleri artık çok kısa zamanda ve çok düşük ücretlerle yaptırılabilecek. Uzman Grup'un her ayın 3. Çarşamba günü Gönen'e gelecek gezici sağlık aracı ile bu hizmetler artık hem çok daha kısa zamanda verilecek hem de daha düşük ücretlerle yapılacak.

Gönen Belediye Başkan vekili Şebnem Şenyuva, protokolle ilgili olarak, tüm Gönenlilere hayırlı olmasını dileyerek, Amacımız vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak. Hizmetin kısa sürede ve daha ucuza alınmasının yanında daha önceden başka sağlık kuruluşu ile de yaptığımız protokol gereği ilçemizde bu hizmetin sunulması her on beş günde bir gerçekleşecek. Protokol herkese hayırlı olsun” dedi.

Uzman Grup Ortak sağlık ve Güvenlik Birimleri Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Er'de Gönen'de bu hizmeti vermekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, sağlık konusunda hizmeti vatandaşların en iyi, en ucuz ve en kısa zamanda almasının kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.

Sağlık hizmetleri 15 günde bir olmak üzere Gönen Belediyesi önünde verilecek. 





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı