Bir Kitap, Bin Umut....

Bir Kitap, Bin Umut....

"Fazla Kitabın var mı?, Saklama bağışla" sloganlı sosyal sorumluluk projesi, kitap toplama kampanyası büyük ilgi gördü

Kocaeli Üniversitesi, Karamürsel Gazanfer Bilge Halkla ilişkiler & tanıtım yüksek okulu son sınıf öğrencileri Kampanya direktörü Öğretim Üyesi Oğuz Yavuz Yılmaz'ın önderliğinde oluşturdukları "Fazla Kitabın var mı?, Saklama Bağışla" sosyal sorumluluk kampanyası ile büyük takdir topladılar.

İçlerinde Bandırmalı Burçin Topal'ında yer aldığı sosyal sorumluluk projesine Hikaye, Roman, Masal kitabı ve Boyama kitabı gibi tüm türlerin karşılık bulduğu kampanyada toplanan kitaplar elden geçirildikten sonra, 4+4+4 okullarda öğrencilerle buluşturuluyor.

Sosyal sorumluluk projesi Kitap toplama kampanyasında görev üstlenen öğrenciler bulundukları şehirlerde sürdürdükleri kampanya'nın Bandırma ayağında ise Burçin Topal görev alıyor.

Aslen Bandırmalı olup ailesi Bandırma'da yaşayan Burçin Topal, sosyal sorumluluk projesi "Fazla Kitabın var mı?, Saklama bağışla." kapsamında kitap bağışında bulunacak Bandırmalı eğitim severlerin kitap bağışlarını Bandırma Muhtarlar derneği ve Haydarçavuş Mahallesi Muhtarı Nur Demir Hancıoğlu'na yapabileceklerini açıkladı.

Burçin Topal, bu düşüncenin kitap bağışçısı saygıdeğer Bandırmalıların, kargo işletmelerinde sıkıntı yaşamamaları adına düşündüklerini, Muhtar Nur Demir Hancıoğlu'na emanet edilecek kitapların peyder, pey nakledileceğini söyledi..

Kampanya'nın Bandırma sorumlusu Burçin Topal, bağışlanacak her kitabın onlarca çocuğu yarınlara hazırlayıp, ufku hür bir gençliğin yetişmesine katkı olacağını bu nedenle özellikle Bandırmalıların yakın ilgisini beklediğini vurguladı.



Anahtar Kelimeler: Kitap ....
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli