Bir fedakârlıkta İnfaz Koruma Memurlarından

Bir fedakârlıkta İnfaz Koruma Memurlarından

Bandırma M tipi Ceza evinde görevli İnfaz Koruma memurları, korum güvenliği için kampa alındı.

Türkiye’nin sayılı ceza ve tutuk evlerinden Bandırma M Tipi Kapalı ve Açık cezaevinde görevli İnfaz Koruma Memurları kurum güvenliği için kampa alındı.

Yaklaşık 500 kişinin üzerindeki İnfaz koruma memuru 15 gün süreyle 2 grup halinde Cezaevindeki mesailerine kaldıkları Öztaylan İmam Hatip Anadolu Lisesi Yurdundan gidecekler.

Dünyayı kasıp kavuran, Küresel mücadelenin uluslararası dayanışmaya dönüştürülerek tıbbi mücadelelerin, inanç dayanışması ile Avrupa’daki şehir ve Kiliselerde Ezanların okunduğu ortak çaba bir an önce zaferle sonuçlandırılması adına verilen çaba, toplu ibadetlerin yapıldığı Camilerin, okulların kapatılmasına neden olurken, Ülkemizde bir birini takip eden radikal kararlar zorunlu evde kalmaları 20 yaş altı, 65 yaş üzeri ile hayata geçirmekle kalmayı, bu geceden itibaren (Covıd19) Pandemi mücadelesinin şehirlerarası dolaşımlarda kontrolü mümkün olmayacağı düşüncesi ile şehirlerarası seyahatler özel izne tabi oldu.

Bu anlamda tutuklu ve hükümlülerin yanı sıra İnfaz koruma memurlarının görev yaptığı Bandırma M tipi kapalı ceza evinde bulunan ortalama 5 bin kişinin sağlık durumlarının güvence altına alınması adına, Ceza evinde görev yapan İnfaz koruma memurlarının Ali Öztaylan Anadolu İmam hatip lisesi yurdunda karantinaya alınmaları, hem ceza evi, hem de aileleri açısından önemli idi.

Bandırma M tipi Kapalı ceza evinde görevli İnfaz Koruma Memurları bu sabah evlerinden ayrılırken, 15 gün süre ile karantina altında kalacakları yurt’a ayrılırken ailelerine veda ettiler.

15 gün süre ile İmam hatip lisesi yurdunda karantina altına mesai değişimlerini gerçekleştirecek İnfaz koruma memurları mesailerine Korona (Covıd19) Pandemi mücadelesine uygun izole edilmiş kıyafetler kullanacaklar.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı