"BİR DESTANDIR ÇANAKKALE"

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz'ın 18 Mart mesajı

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Palaz, mesajında şu ifadeleri kullandı: “18 Mart tarihi, vatan topraklarını bin bir zorluk ve yokluğa rağmen, canları pahasına koruyan kahraman ecdadımızın, vatan sevgisinin ne demek olduğunu dünyaya gösterdiği şanlı bir tarihtir.

Bu zafer, tüm işgal devletlerine Türk ulusunun bölünmez bütünlüğünü kabul ettirmekle kalmamış, yeniden uyanışın ilk ışıkları olmuştur. Türk milletinin hangi şartlar altında olursa olsun, hürriyet ve istiklali için neler yapabileceğini en açık bir şekilde göstermiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 105. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere vatanın bağımsızlığı, milli birlik ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

İbrahim PALAZ

GÖNEN BELEDİYE BAŞKANI

 


Anahtar Kelimeler: " DESTANDIR ÇANAKKALE"
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli