Bir kitaba, ücretsiz oyun

Bir kitaba, ücretsiz oyun

?Ölüme mi, Düğüne mi?? isimli tiyatro oyununu bir kez daha sahneye koyacak.

Bandırma Emek Tiyatrosu, ?Ölüme mi, Düğüne mi?? isimli tiyatro oyununu bir kez daha sahneye koyacak. Topluluk, 5 Mart 2018 Pazartesi günü, saat 20.30´da, Barış Manço Kültür Merkezi´nde seyirci karşısına çıkacak. Seyircilerin, yanlarında bir adet kitap getirmeleri karşılığında oyunu ücretsiz izleyebilecekleri açıklandı.
Bandırma Emek Tiyatrosu´nun sahneleyeceği oyunu Batuhan Duha Turhan yönetecek. Lise öğrencileri Yunus Bükey ve Kenan Gül tarafından kaleme alınan oyuna getirilecek kitaplar, bölgemizde kitap alamayan öğrencilere verilecek. Oyunun yönetmeni Batuhan Duha Turhan, oyunu ücretsiz izlemek isteyenlere seslenirken, ?Yapmanız gereken tek iş, içine sevgi dolu bir not bırakacağınız bir kitap getirmenizdir? dedi.
?Absürt komedi? tarzındaki oyunun konusunu, birbirinden değişik karakterlere sahip bir ailenin çapkın ve üç kağıtçı babasının, hastaneden verilen yanlış raporla bir ay içinde öleceğini düşünerek çocuklarına vasiyetini uygulamasının ardından evin ?cin con? tipli kızı Feride´nin evlenme isteğiyle başlayan sürprizlerle dolu olaylar oluşturuyor.



Anahtar Kelimeler: kitaba ücretsiz oyun
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli