Bir birlerine çok yakıştılar

Bir birlerine çok yakıştılar

Gelişim uzamanı Ebru Mercan ile Muhasbeci İhsan Gerçeker evlilik yolunda ilk adımı attılar.

 

Erdek´in saygın ailelerinden Aysun-Emin Gerçeker´in Marmarabirlik, Erdek Kooperatifi Muhasebecilerinden yakışıklı oğulları İhsan Gerçeker ile Dursunbey eşrafından, Erdek´li Şehri-Mehmet Mercan çiftinin çocuk gelişim uzmanı güzel kızları Ebru Mercan, Cugra Matia Mou restaurant´ta düzenlenen görkemli törenle evlilik yolunda ilk adımı attılar.

Ebru ile İhsan, medeni arkadaşlıklarını ailelerine taşıyarak başlattıkları süreç ananevi geleneklere uygun kız isteme ve söz´den sonra sıranın geldiği nişan töreni seçkin misafir topluluğunun bir araya geldiği Erdek-Cuğra Matia Mou restaurant´ta gerçekleşti.

Alkış ve maytapların sağanak yağışı altında salona giren genç nişanlılar Ebru ile İhsan ilk dansları ardından konukları selamlarken mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Genç çifti ömür boyu bir birine bağlayacak nişan yüzüklerini Marmarabirlik yönetim kurulu üyesi Mustafa İlgen taktı.

İlgen, Kurumunun muhasebecisi İhsan Gerçeker ile Gelişim Kreş´in gelişim uzmanı Ebru Mercan´ı bir birlerine bağlayan alyanslarını takarken kendilerinden mutluluğun sırrı olan, saygı ve sevgi anlayışının dışına çıkmamaları noktasında söz aldı.

/resimler/2015-9/27/1613490854992.jpg



Anahtar Kelimeler: birlerine yakıştılar
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı