BİLSEM'de başarı ödülleri dağıtıldı

BİLSEM

BİLSEM, Bilim Sanat Merkezinde ödül yağmuru

Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,  Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) tarafından Okullara arası Akıl ve Zeka Oyunları Yarışmaları ile  2022 Tubitak 2204 53. Lise Öğrencilerinin Araştırma Proje Yarışmasında bölge finalinde derece alan öğrenci ve öğretmenleri ödüllendirildi.

 Bandırma Bilim Ve Sanat Merkezinde 16-17 Mart 2022 tarihlerinde İlkokul ve Ortaokul kategorilerinde gerçekleştirilen Akıl ve Zekâ Oyunları yarışmalarında. Dereceye giren öğrenciler İl genelinde 28-30 Mart 2022 yapılacak yarışmalarda derece almaları halinde Diyarbakır’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacaklar.

Bilim ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen törenlerde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonunun ülkemizde bu akıl ve zeka oyunlarının arttırılması, zeki gençlerin istidatlarının ve yeteneklerinin ortaya çıkartmaları adına turnuvalar düzenlediğini söyledi..

Daha sonra, 2022 Tubitak 2204 53. Lise Öğrencilerinin Araştırma Proje Yarışmasında bölge finalinde derece alan, öğrencilerin ödül töreni de yine  Bandırma Bilim Sanat Merkezi’nde gerçekleşti. Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan burada yaptığı konuşmada Bandırma Milli Eğitim Müdürü olarak şahsı ve kurumu adına öğretmen ve öğrencilerimiz bizleri son derece gururlandırdı diyerek, öğrencilere kendinizle ne kadar guru duysanız azdır, Okullarımız hazırladıkları 8 Proje ile Bursa bölge Finallerine katılmaya hak kazandı.11 Mart 2022 tarihinde sonuçlanan yarışmada, önce 8 proje yarışmalarda Final değerlendirmelerine kaldı. Final değerlendirmelerinde okullarımız 3 birincilik ve 2 ikincillik alarak büyük bir başarıya imza attılar.”dedi Konuşmanın ardından öğrenci ve öğretmenlere ödülleri dağıtıldı. Ahmet PESEN



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı