Bilardo dünyası İstanbul`da buluşuyor

Bilardo dünyası İstanbul`da buluşuyor

Türkiye Bilardo Federasyonu'nun Samsun'da düzenleyeceği Dünya artistik bilardo şampiyonası öncesi bilardocular Astoria AVM'de yapılacak olan gösteri maçlarında karşı karşıya geliyor.





Türkiye
Bilardo Federasyonu'nun Samsun'da düzenleyeceği Dünya artistik bilardo şampiyonası öncesi bilardocularımız Astoria AVM'de yapılacak olan gösteri maçları ile sporseverlerle buluşuyor.


Bilardo Federasyonunun başarılı çalışmaları ile bilardo spor dalında üst üste alınan başarılı sonuçlarla Türkiye, uluslararası organizasyonlarda dünya bilardosunun merkezi haline getirdi.

Dünya artistik bilardo şampiyonası” 20 Eylül 2012 günü Samsun'da yapılacak. Dört gün sürecek şampiyona öncesinde hem bilardonun sevdirilmesi, hem de Türkiye'nin ev sahipliği yaptığı uluslararası bu organizasyonun anlatılması için İstanbul'da iki gün sürecek bir etkinlik yapılacak. 15 - 16 Ağustos tarihlerinde Astoria AVM'nin sponsorluğunda gerçekleşecek olan etkinliğe uluslararası unvanlara sahip bilardocularımız katılacak.

Milli bilardocularımız Sinem Ökten, Serdar Gümüş, Murat Aslan, Hacı Arap Yaman, Koray Kırman, Eylül Kibaroğlu, Lütfü Cenet'in katılacağı etkinlikte, milli sporcularımız halktan kişiler ve gazetecilerle sembolik gösteri maçları yapacaktır. Ayrıca istekli olanlara bazı teknikler öğretecekler.

Halk tarafından sevilen sanatçıların da katılacağı etkinlikte, 1453 filminin Bizans İmparatoru Recep Aktuğ, Dünya Artistik Bilardo Şampiyonu Hacı Arap Yaman ile karşılaşma yapacak. İkinci gün ulusal basında görev yapan gazetecilerle düzenlenecek olan basın turnuvasında milli sporcularımızın bir kısmı antrenörlük bir kısmı ise hakemlik görevi üstlenecek.

Astoria alışveriş merkezinde yapılacak etkinliğe Darülaceze sakinleri de misafir olarak katılacak. Artistik bilardoda ülkemizin yüz akı Milli Bilardocu Hacı Arap Yaman onlar için özel şovlar yapacak.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false