Best`te hedef Beko

Best`te hedef Beko

Geçen sezon TB2L'inde play-off oynayan BEST Balıkesir Basketbol Kulübü çıtayı yükseltti.

BEST Balıkesir Basketbol Kulübü’nün şehrin takımı olduğunu ifade eden Sırrı Yırcalı, “Şehrin takımını sahiplenmesi, istikrarlı desteği olması maddi desteğin yanında manevi desteği de getiriyor” dedi.

Türkiye Basketbol 2. Liginde(TB2L) 2013-2014 sezonu, ilk hafta karşılaşmaları 5-6 ekim tarihlerinde oynanacak. Bu sezon TB2L’inde mücadelesini sürdürecek  ve Balıkesir’i temsil edecek olan BEST Balıkesir Basketbol Kulübü’nün tanıtım toplantısı dün BEST ‘in OSB’de ki fabrikasında gerçekleştirildi.

Yırcalı Şirketler Grubu yönetim kurulu başkan vekili Sırrı Yırcalı’nın da katıldığı toplantıda BEST’in oyuncuları basına tanıtılırken, bu sezon ki hedefler de anlatıldı. 18 takımın yer aldığı grupta iki devreli ve lig oynanacak ve 34 hafta sürecek maratonda çıtayı yükselttiklerini belirten Sırrı Yırcalı, şirket olarak 7. Yılda da BEST Balıkesir Basketbol Kulübü ile birlikteliklerini devam ettirdiklerini ifade etti. Şehir tarafından sahiplenildiğinde çok önemli başarıların elde edilebildiğinde geçtiğimiz sezonda gördüklerini ifade eden Yırcalı, “ 2. Ligde BEST Balıkesir Basketbol Kulübü’nün 3. En çok taraftara sahip olan takım olması bana çok çarpıcı geldi.  Bu da amacımıza ulaştığımızı gösteriyor. BEST bir spor takımına destek vermeyi sosyal bir proje olarak görüyor. Şehrin bir takımını sahiplenmesi istikrarlı desteği olması maddi desteğin yanında manevi desteği de getiriyor. Biz BEST Balıkesir Basketbol Kulübü olarak bu sezon Türkiye Basketbol 2. Liginde çıtayı yükselttik ve hedefimizi BEKO Basketbol ligi olarak koyduk.  Bu sezon yepyeni ve güçlü bir kadro oluşturduk. Bu kadromuz ve teknik heyetimiz ile birlikte hedefimize ulaşmak için çok çalışarak, mücadele ederek ve taraftarlarımız ile birlikte mutlu sona ulaşmak istiyoruz” dedi.

BEST Balıkesir Basketbol Kulübü’nün Genel Koordinatörü Gafur Çoymak’da toplantıda yaptığı konuşmada, “Balıkesir’de Basketbol sevgisinin kısa sürede zirve yapmasına BEST neden oldu. Bu imkanı sağlayan Yırcalı ailesine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BEKKİLERE TEŞEKKÜR

BEST Balıkesir basketbol kulübünün sponsoru olan BEKSAN’a bu yılda sponsorluk görevini üstlendiği için teşekkür edildi. Bekkiler ailesini temsilen toplantıya katılan Emre Bekki’ye Sırrı Yırcalı BEST forması vererek katkılarından dolayı teşekkür etti.  



  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli