BEST YARA SARACAK

BEST YARA SARACAK

Akhisar Belediyespor'u konuk edecek olan Mavi- Beyazlılar bu zorlu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.





Türkiye Basketbol 2.ligi (TB2L) ‘nde Balıkesir'i temsil eden Best Balıkesir 4.hafta mücadelesinde Yeşil Giresun' a konuk olmuş ve sahadan 71-50 mağlup ayrılarak ligdeki ilk mağlubiyetin almıştı. Sezona 3'te 3 ile başlayarak sezona harika bir giriş yapan Best Giresun yenilgisi ile ligde 4.sıraya geriledi. Cumartesi günü Kurtdereli Spor Salonunda ligin iddialı takımlarından Akhisar Belediyespor'u konuk edecek olan Mavi- Beyazlılar bu zorlu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.


Giresun deplasmanında özellikle sayı atma açısından zayıf kalan Best 50 sayı ile sezonun en az sayısını kaydetti. Sayı atamamasının yanısıra çok fazla top kaybı yapan Best özellikle bu hatalarını telafi etmeye yönelik çalışmalarını arttırdı.

Best Balıkesir'in tecrübeli antrenörü Mustafa Aksoy maç sonrası açıklamalarda bulunurken çok fazla top kaybettiklerini ve bununla birlikte istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi. Bu mağlubiyeti telafi etmek için Akhisar maçından mutlak galibiyetle ayrılmak istediklerini söyleyen Aksoy zorlu maçtan taraftarlarının da desteğiyle galip geleceklerini belirtti. 






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli