Beşiktaşlılar hasret giderdi.

Beşiktaşlılar hasret giderdi.

Bandırma Beşiktaşlılar derneği Feyyaz Uçar önderliğindeki Bandırmaspor teknik kadrosu ile buluştu.

Teknik direktör Feyyaz Uçar ve ekibi Bandırmaspor´da göreve gelmesi ardından öncelikli olarak spor kamu oyunu oluşturan taraftar derneklerine konuk olma geleneği Bandırma Galatasaraylılar derneği ve Bandırma Fenerbahçeliler derneğinden sonra Bandırma Beşiktaşlılar derneği ile devam etti.

Şeref Figen Başkanlığındaki Bandırma Beşiktaşlılar Derneği Bandırmaspor teknik patronu Feyyaz Uçar, yardımcıları Serkan Afacan, Hayrettin Demirbaş ve Süleyman Bayram´ı Atatürk Parkı (Ziraat Bahçe) Park restaurantta ağırladı.

Bandırma Beşiktaşlılar derneği Başkanı Şeref Figen yaptığı konuşmada Türk futbolunda bir döneme damgasını vuran Ali-Feyyaz-Metin üçlüsünün Feyyaz Uçar´ı ile Bandırma´da futbolun nitelikli ve kalite standartının yükselmesi adına aynı havayı teneffüs etmektan büyük bir haz duyduklarını söyledi.

Beşiktaşlılar derneği Başkanı Şeref Figen, Feyyaz Uçar´ın yanı sıra teknik ekipte yer alan Serkan Afacan, Hayrettin Demirbaş ve Süleyman Bayram´a da "Hoşgeldiniz, varlığınız Bandırma spor camiası adına bir kazançtır, sağlık ve başarılı hizmetlerinizi bekliyoruz." dedi.

Başkan Şeref Figen, Bandırmaspor teknik ekibi adına Teknik Direktör Feyyaz Uçar´a üzerinde Atatürk ve Beşiktaş fiğürü bulunan bir adet köstekli saat armağan etti ve baktıkça kendilerini hatırlamalarını istedi.

Bandırma Beşiktaşlılar derneği yönetim kurulu yanı sıra bazı dernek üyelerininde hazır bulunduğu siyah beyaz Bandırma Kartallarının, teknik direktör Feyyaz Uçar ve kadrosu ile Park restorant buluşması daha sonra sohbet ve hasret gidermekle devam ederken bol bol resim çektirildi.

/resimler/2016-12/7/1237508315365.jpg

DİVAN KURULU ÜYESİ NEVZAT MAN´dan UÇAR´ ANI ARMAĞANI

Bandırma Beşiktaşlılar derneğini Bandırmaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar ve çalışma arkadaşları ile Park restaurant ta buluşma randevusunda hazır bulunan Dere Mahallesi Muhtarı ve Beşiktaş Divan kurulu üyesi Mali Müşavir Nevzat Man´da Feyyaz Uçar ile yıllar öncesi çekilmiş bir fotoğrafını çerçeveli olarak armağan etti ve Uçar´ın tüm Beşiktaş camiası adına gönüllere yerleşmiş bir efsane olduğunu söyledi.

FEYYAZ UÇAR,"AMACIMIZ STANDART´I YÜKSELTMEK"

Bandırmaspor´da göreve gelmesi ardından Bolu gibi zirve ekibini yenmek ve diğer maçlarınıda beraberlikle noktalıyarak mağlubiyet hanesini boş bırakan Feyyaz Uçar Bordo beyazlı camianın kendisi ve mesai arkadaşlarına gösterdikleri ilgi ve sevgi karşısında koyu bir 10,5 olduklarını, amaç ve hedeflerinin Bandırma´da özlenen yüksek tempoda mücadeleci ve izleyenlere keyif veren bir futbol kurgusunu yaşatmak istediklerini söyledi.

/resimler/2016-12/7/1238336289862.jpg



Anahtar Kelimeler: Beşiktaşlılar hasret giderdi
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli