Beşiktaşlı Voleybol`cüler başkanı ziyaret etti

Beşiktaşlı Voleybol`cüler başkanı ziyaret etti

500 takım içerisinde ilk 16'ya kalarak yarı finale katılma hakkı kazandılar





Bandırma'nın gururu Beşiktaşlılar Gençlik Spor Kulübü Yıldız Kız Voleybol takımı, 19-22 Nisan'da Tekirdağ'da yapılan Türkiye Şampiyonası 1.kademe müsabakalarında elde ettikleri başarıların ardından Belediye Başkanı Sedat Pekel'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında Beşiktaşlılar Gençlik Spor Kulübü Yıldız Kız Voleybol Takımı Yönetim Kurulu Üyesi Nedret Çemberci,  2. As Başkan Halil Yırtımcı, geçmiş dönem başkanlarından Ziya Özsoy ve M. Oral Kutlu, antrenörler Bahadır Altop, Tuncay Demircan ve sporcular yer aldı.

Başarılı sporcuların ziyaretin dolayı memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Sedat Pekel, Bandırma Belediyesi olarak sporcularımızın elde ettiği başarılarla gurur duyduklarını söyledi. Pekel açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Beşiktaş, ahlaki değerleri ön planda tutan büyük bir kulüptür”

Beşiktaş'ımız ülke sporunda çok önemli ve özel bir marka. Elde ettiği başarıların ötesinde her alanda Ulu Önder Atatürk'ün hedef olarak koyduğu ‘Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim' düşüncesiyle önce ahlaki değerleri ön planda tutan ve bu anlayışı elde ettiği başarılarla taçlandıran bir kulüptür. Ben bu kulübün taraftarı ve üyesi olmaktan her zaman gurur duydum”

500 takım içerisinde ilk 16'ya kalarak yarı finale kalmanızdan gurur duydum”

Yakın bir tarihte Tekirdağ'da Balıkesir İl Birincisi olan Yıldız Kız Voleybol takımımızın Edirne, Çanakkale, Tekirdağ illeriyle yarışarak set vermeden birinci olarak 500 takım içerisinde ilk 16'ya kalarak yarı final müsabakaları oynamaya hak kazanmasıyla büyük mutluluk ve gurur duydum. 16-20 Mayıs tarihleri arasında yapılacak yarı final maçlarında da sizlerden yine başarı bekliyoruz. Biz sizlere inanıyoruz”

Bandırma Beşiktaşlılar Gençlik Spor Kulübü'ne teşekkür ediyorum”

Beşiktaşlı olmanın ayrıcalığını sporun bu güzellikleriyle buluşturarak Bandırma'da gençlerimize böyle güzel bir olanak sunan Bandırma Beşiktaşlılar Gençlik Spor Kulübü'ne teşekkür ediyorum. Kızlarımızın spor yapmasına olanak sağlayan bu oluşuma hepimiz gereken desteği vermeliyiz”

Bu alanda yeteneği olan gençlerimizin önündeki engellerin yok edilmesi gerekiyor. Tamamen kişisel özveriler ile sürdürülen böylesi çalışmalara herkes olanaklar ölçüsünde katkı vermeli. Bandırma Belediyesi olarak bu konuda tüm kulüplerimize her türlü desteği verdiğimizi rahatlıkla söyleyebilirim. Bundan sonra da desteğe devam edeceğiz”

Belediye Başkanı Sedat Pekel'in ardından söz alan Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Çemberci, maddi ve manevi her türlü desteği kendilerine sağlayan Başkan Pekel'e teşekkür etti.





nihat
6.05.2012 14:28:46
ooo. sayın başkanım kızlarıyla diğer başkanı ziyarete gitmiş... valla beşiktaş yntm.kurulunu yürekten kutluyorum, yılların p..ini şeref bey yaptınızya hakkınız ödenmez... babasını cenazesine gitmeyen ahlaksız şimdi nerelerde. fazla söze gerek yok umarım birgün uyanırsınız

nihan
6.05.2012 14:51:22
farkındamısınız...türkiyenin ilk 16 takımından birisi oldunuz ama kimse bilmiyor...nedenini hiç düşündünüzmü? ben söyliyeyim içinizde o makama yakışmayan bir (herkes öyle tanıyor) p.ç var... temizleyin dostlar içinizdeki mikrobu yarın o mikrop sizide zehirleyecektir unutmayın

sait karani
9.05.2012 14:49:18
değerli arkadaşlar, lütfen olayı kişiselleştirmeyin bu iş gönül işidir arkasında yüreği beşiktaş sevgisiyle dolu insanların işidir. lütfen yapılan olaya sahip çıkın ve bu tür söylemlerle insanları karalamaktan vazgeçin... bu kulüpte belkide en iyi beşiktaşlı şerefdir ve bu işi yürekten yapmaktadır gerisi teferruattır.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli