Beşiktaş A-2, Gönen damadına emânet

Beşiktaş A-2, Gönen damadına emânet

Gönenspor'un eski futbolcusu Erkan Avseren: Çok yetenekli gençlere sahibiz”






Gönen'de, Gönen Belediyespor ile golsüz berabere kalan Beşiktaş A-2 Takımı Altyapı Sorumlusu Erkan Avseren, takımlarının bünyesinde çok yetenekli gençler bulunduğuna dikkat çekti.

Beşiktaş'ın profesyonel takımı ve Türk Futbolu'na yıldız futbolcular yetiştirmek amacıyla iyi bir ekip çalışması yaparak çaba harcadıklarını vurgulayan Gönen damadı ve Gönenspor'da, 19911992 sezonunda forma giyen eski futbolcusu Avseren, Kulübümüzün geleceğini yaratmaya çalışıyoruz. Şu anda takımımızda 1993-1994-1995 doğumlu oyuncular forma giyiyor” dedi. Avseren, kendisinin de öğrencisi olduğu Bandırmaspor Teknik Direktörü Fuat Yaman'ın kaliteli bir teknik adam olduğuna dikkat çekerken, Eğer camia olarak arkasında durulursa Fuat Hoca'nın, Bandırmaspor'da başarılı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Yardımcı Antrenör Ümit Dahman, çok disiplinli çalışmalar gerçekleştirdiklerine işaret ederken, kaleci antrenörü Hakan Yurtvermez ise Türk Futbolu'nun yeni kalecilere ihtiyacı var. Bu kalecileri yetiştirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Beşiktaş'ın futbolcu izleme grubunda yer alan eski futbolculardan Vural Yılmaz(Köpek Vural), da, Beşiktaş'a genç yetenekler kazandırmak amacıyla çaba harcadığını belirtti.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı