BELEDİYENİN DÖKTÜĞÜ ASFALT, 100 BİN TONA YAKLAŞTI

BELEDİYENİN DÖKTÜĞÜ ASFALT, 100 BİN TONA YAKLAŞTI

   

 

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, son iki yılda, yollara 70 bin ton asfalt döktüklerini vurgularken, "Bizden önceki AKP yerel yönetimi, 70 bin tonluk asfaltı, beş yıl içinde ancak dökebilmişti. Bizim, iki yılda döktüğümüz 70 bin tonluk asfalt, bir rekordur" dedi.

Asfaltlama sezonunda üçüncü sezona girdikleri sırada dökülen asfalt miktarının 100 bin tona yaklaştığına dikkati çeken Pekel, şu bilgiyi verdi:

"Asfaltlama çalışmalarımız, AKP dönemindeki gibi günübirlik şekilde gerçekleşmiyor. Asfaltlamayı yaparken, yolun altyapısını ve kaldırımların durumunu da dikkate alıyoruz. Asfaltta ihtiyaç duyulan her yola eğilirken, öncelikle de yıllardır ihmal edilen mahallelere öncelik tanıyoruz. 12 Haziran seçimlerinden sonra, partimize az oy çıkan mahalleler dahil, her mahallenin yolunu asfaltlıyoruz. Bu arada, 2.5 yılda, kentimizde 2.5 milyon lira bedelinde parke döşemesi de gerçekleştirdik."

Belediye hizmet ve yatırımlarını, denk bir bütçeyle sürdürürken, hem çalışanların haklarını, hem de devlete vergilerini gecikmeden ödediklerini vurgulayan Pekel, şunları söyledi:

"Yeni belediye binasının donanımı için harcadığımız para, 1 milyon lirayı buldu. Çok iyi bir ekip çalışması gerçekleştiriyoruz. Bandırma`ya, çok güç koşullarda, dengeli ve adaletli bir şekilde hizmet vermeye çaba harcıyoruz. Hizmetlerimizi, kimseye diyet borcu olmaksızın, bedel ödemeden yürütüyoruz. Memurlarımız, işçilerimiz ve çalıştığımız taşeron firmaların verimlerinden çok memnunuz. Hesabını veremeyeceğimiz hiçbir şey yok. Daire müdürlerimizle yaptığımız toplantılarda, Bandırma`nın geleceği ile ilgili ciddi plânlamalar içindeyiz. Bu hizmetleri gerçekleştirirken, belediyeye ait hiçbir mülkü de satmadık. Bir de, siyasi iktidarın engellemeleri olmasa, Bandırma, her alanda uçacak duruma gelir."

 

Pekel, belediyenin kapısının da, gönüllerinin de vatandaşlara açık olduğunu sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false