BELEDİYE´den, STRATEJİK PLAN ANKETİ

BELEDİYE´den, STRATEJİK PLAN ANKETİ

Bandırma Belediyesi, 2019-2024 dönemi Stratejik Planı çalışmalarında değerlendirmek üzere internet üzerinden bir anket çalışması başlattı.

2019-2024 yıllarını kapsayacak stratejik plan çalışmaları için yoğun bir mesai harcayan Bandırma Belediyesi halkın görüşlerini almak ve daha geniş bir katılım sağlanması amacıyla internet üzerinden erişilebilecek bir anket çalışması başlattı. Çalışma ile ilgili Bandırma Belediyesi bünyesinde 7 kişilik özel bir çalışma ekibi kurulurken yapılan anketler bilimsel yöntemler ile değerlendirilerek 2019-2024 stratejik planının altyapısını oluşturacak. 

/resimler/2019-6/19/2146383102389.jpg

            BAŞKAN TOLGA TOSUN´DAN VATANDAŞLARA ÇAĞRI

Konu ile ilgili vatandaşlara çağrıda bulunan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: ?Stratejik Plan çalışması yasal bir zorunluluk fakat bizler göreve gelirken de planlı, programlı ve tüm vatandaşlarımızın katılımının sağlanacağı bir yönetimi vadetmiştik. İşte bu da bu vaadimizin bir parçası. Tüm vatandaşlarımıza çağrım belediyemizin internet sitesinden, sosyal medya hesaplarından ulaşabilecekleri bu anketi doldurmaları. Göreve gelirken bir sloganımız vardı: Birlikte Yönetelim. Bu anket çalışmasına ne kadar çok vatandaşımız dahil olursa o kadar sağlıklı sonuçlar alacağız.

/resimler/2019-6/19/2147227479428.jpg

               KADINLARIN KATILIMINI ÖNEMSİYORUZ

Stratejik Plan çalışması için kadınların katılımını özellikle önemsediklerini belirten Başkan Tolga Tosun: ?Kadınlarımızın fikirleri bizler için çok önemli. Özellikle kadınlarımızın katılımını önemsiyoruz.  Kadınlarımıza özel bir çağrıda bulunuyorum ve bu anket çalışmalarına katılmalarını rica ediyorum. Sosyal medya hesaplarından paylaşarak daha çok vatandaşımızın bu ankete katılmalarına destek vermelerini istiyorum. Bu verileri bilimsel tekniklerle değerlendirerek önümüzdeki 5 yıla ışık tutacak çalışmaların zeminini gelin hep beraber oluşturalım? dedi.

Ankete aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://docs.google.com/?/1V0ZLYtAtIVkcbT73RwnwdZF1gfB?/edit

 



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli