Belediye´den sportif etkinliklere destek

Belediye´den sportif etkinliklere destek

Başkan Mirza "Çocuklarımızı ve her türlü sportif faaliyetleri destekliyoruz."

Bandırma Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyelerinden Harun Balat, Yücel Gündoğan ve İsmail Kılıç Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı ziyaret ettiler. Bugüne kadar Bandırma Basketbol Kulübüne verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Harun Balat; ?Sizlerin verdiği desteklerle, kızlarımızın gösterdiği performansla bu başarıyı elde ettik. Sizlere teşekkür ediyorum. Spor Salonu konusunda bize verdiğiniz desteklerden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Yakın zamanda projeyi tamamlayarak spor salonunun inşaatına başlayacağız? dedi.

/resimler/2016-9/2/1924375685851.jpg

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza Bandırma´da spora verdikleri desteklerin meyvelerini almaya başladıklarını söyledi ve bu durumdan memnuniyetini dile getirdi. Bugüne kadar Spor Bakanlığı´nın Bandırma´ya spor salonu yapmamasından dolayı bugün Bandırma´da büyük bir eksikliğin yaşandığını ifade etti. Bandırma´ya çok amaçlı spor salonu kazandırmak için çalışmaların yürütüldüğünü sözlerine ekledi.

/resimler/2016-9/2/1925002717525.jpg

Bandırma Basketbol Kulübünün elde ettiği başarılardan dolayı tebrik etti. Dursun Mirza; ?Desteklediğimiz ve başarılarından gurur duyduğumuz Bandırma Basketbol Kulübümüze teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz yıl elde ettikleri başarının ardından bu sene ikinci ligde oynayacak çocuklarımıza başarılar diliyorum. Bedri Karabıyık Okulumuzun bahçesini asfaltlayarak Bayan Hentbol Takımımızın kurulmasında katkı sunmuştuk. Okul Müdürü, hocaların özverili çalışmalarıyla ve belediyemizin katkılarıyla başarılı olmuşlardı ve ardından ikinci Ligde Bandırmasporumuzun arması altında şampiyon olarak birinci lige yükseldiler. Bandırma Basketbol Kulübümüzü de biraz buna benzetiyorum. Bizim de katkılarımızla, yönetimin özverili çalışmalarıyla nice başarılara imza atacaklarına inanıyorum. Bu vesileyle Bandırma Basketbol Kulübümüzün Yöneticilerini, hocalarını ve sporcu kızlarımızı tebrik ve takdir ediyorum. Spor Salonu yapımında kendilerine verdiğimiz destekler yanı sıra imkanlar ölçüsünde destek vermeye devam edeceğiz. Çocuklarımızı, sporcularımızı seviyor ve destekliyoruz? dedi.

/resimler/2016-9/2/1925199280434.jpg



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli