Belediye WC sini vatandaşa kapattı

Belediye  WC sini vatandaşa kapattı

Asli görevi Vatandaşına hizmet olan Erdek Belediyesi anlamsız bir uygulama ile kurum WC sini Vatandaşına kapattı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Vatandaşının zorunlu ihtiyacını karşılamak adına Bandırma'da eski Bandırma Orta okulu bahçesine, Erdek, Ocaklar ve Kapıdağ çevresinde hayata geçirdiği plaj bölgelerinde mobil WC projesi ile vatandaşının tuvalet ihtiyacını giderme noktasında ortaya koyduğu çaba takdir toplarken, Erdek Belediyesi kurum içindeki umumi WC yi vatandaşına kapattı.

Emlak, çöp vs vergilerini ödemekle yükümlü vatandaşların geldiği Erdek Belediyesinde, WC kapısına yapıştırılan personel harici kullanılmaması uyarısı utanç ve acizliğin göstergesi olarak yorumlandı.  

Özellikle hanelerin her türlü faturasını ödemekle görevlendirilen evin en yaşlısı, zaman, zemin ve konumuna göre nerede ise tümünün prostat rahatsızlığı bulunması, Erdek belediyesinde yaşanan sıkıntının hangi boyutlarda olduğunun göstergesi oldu.

Yaşanan uygulamadan rahatsız olan vatandaşlar gazetemize yaptıkları serzenişte Başkan'ın makam katında özel WC si olduğundan zeminde yaşanan bu sorundan bey haber olduğu vurgulandı.

Hizmette sınır yoktur anlayışı ile mesai veren bir çok belediye, vatandaşının yaşamını kolaylaştırmak adına akla, hayale gelmedik hizmetler sunarken Erdek Belediyesinin kurumsal hizmetlerini yaşama katma noktasında ihtiyacı olduğu bütçeyi oluşturmak için ödemede bulunmaya gelen Erdekli vatandaşlar Belediye'de ihtiyacını karşılayacak bir WC'den yoksun bırakılıyor.



demokrat
25.11.2023 14:33:06
İddia ediyorum Bandırma da,Erdek te seçimi akp kazansın diye adeta yarış ediyor.Yazıklar olsun.

Şener Çiçek
25.11.2023 20:53:54
Banada tuvaletimiz arizali demişlerdi çok kizmiştim

Doğru bir karar vermiş çünkü halkimiz wcleri çok pis kullanıyorlar kim temizleyecek o zaman temizliyenlerde bir insan sonuçta
26.11.2023 12:48:49
Halkın kullandığı wc pislik içinde doğru karar vermisler

Yalçın Bute
26.11.2023 14:49:20
Emlak vergisi veraset vergisi ve imar durumları için gelen zamanın uzamasiyla ihtiyacını o zaman dışarıda görüp tekrar işini talip edecek.

Canan Ata
1.12.2023 16:31:21
Büyükşehir belediyesi nin sahil ve plajlardaki Tuvalet ki tuvalet ler kapalı çalışmıyorki. Erdekte mey dan gibi, çarşı gibi yerlerde hiç mobil tuvalet de görmedim. Belediye de işi olanlar, tuvalet için Hastane deki tuvalete gidiyor.

Canan Ata
1.12.2023 16:34:43
Erdek Baskı veznesinde fatura yatırmayı bekleyenler için Tuvalet varmı peki?

Anahtar Kelimeler: Belediye vatandaşa kapattı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı