Belediye Meclisi toplandı.

Belediye Meclisi toplandı.

Bandırma Belediye Meclisinde 5 gündem maddesi görüşüldü.

Bandırma Belediye Meclisi 2020 yılı son Meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Pandemi kuralları çerçevesinde, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına özen gösterilerek gerçekleşen Aralık ayı birleşiminde

Geçmiş toplantıya ait tutanağın okunması ardından günün gündemine ilişkin CHP Meclis üyesi Fatma Sibel Karabacakoğlu söz alarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü anlamında düşüncelerini açıkladı ve Bandırma belediyesi olarak, Tüm Engellilerin yaşam ritmini arttırıcı etkinlikleri yaşama kattıklarını, özellikle bunların başında engelli sandalye ve akülü araçların geldiğini açıkladı.

Başkan Tolga Tosun, mecliste gurubu bulunan üyelerden konu hakkında başka söz almak isteyen olup olmadığını sordu ve Karabacakoğlu’nun sözlerinin ortak düşünceye tercüman olduğu görülüp, gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Bandırma belediye Meclisi daha sonra ödenek aktarma talebi hakkında Fen İşleri müdürlüğü yazısı, Tüm Yerel Sen Sendikası ile yapılacak toplu sözleşme görüşmeleri için Mutabakat yetki belgesi İnsan Kaymakları Müdürlüğünün yetki talebi yazısı,  Norm kadro uygulamaları hakkında insan kaynakları ve eğitim müdürlüğü talebi, ve Atama, Görevlendirme hakkında insan kaynakları Eğitim müdürlüğü talepleri görüşüldü karara bağlandı.

Bandırma Belediye Meclisinde günden dışı evrak görüşmesinde ise Hayvan Hakları Federasyonu “HAYTAP” ile Bandırma Belediyesi arasında hazırlanan sokak hayvanlarının kısırlaştırılmasına ilişkin talep görüşüldü.

Başkan Tolga Tosun Haytap’ın talebi doğrultusunda Enerjisa’nın sponsorluğunda 100 dolayında sokak hayvanının kısırlaştırılacağını, bu proje akabinde yeni bir proje ile kendilerinin de 100 dolayındaki sokak hayvanını kısırlaştırmak istediklerini açıkladı.

Bandırma Belediye Meclisi, kente konuk olarak gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın ziyareti dolayısı ile daha fazla uzatılmadan kapatılarak, başkanlık makamına geçildi.



Anahtar Kelimeler: Belediye Meclisi toplandı.
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı