Belediye ekipleri kentin dört bir yanında

Belediye ekipleri kentin dört bir yanında

Bandırma Küçük Sanayi Sitesindeki çalışmalarını tamamlayan belediye ekipleri, Adliye Sarayı Otoparkı, çevresinde ve Bandırma İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Bandırma Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, kentimizin dört bir yanında çevre düzenleme ve yol yapım çalışmalarını ara vermeden yerine getiriyor.

Bandırma Küçük Sanayi Sitesindeki çalışmalarını tamamlayan belediye ekipleri,  Adliye Sarayı Otoparkı, çevresinde ve Bandırma İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Uzun yıllar ihmal edilmiş ve Belediye hizmetlerinden yeteri kadar yararlanamamış olan Bandırma Küçük Sanayi Sitesinde tamamlanan altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla hem Bandırma hem de bölge esnafı daha sağlıklı ve temiz yollara ve kaldırımlara kavuşmuş oldu.

Buradaki hizmetlerin ardından kentimizin farklı noktalarında çalışmalarını sürdüren Belediye ekipleri, bu kapsamda Adliye Sarayı Otoparkı ve çevresindeki yollarda ve aynı zamanda Bandırma İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarını eksiksiz bir şekilde yerine getiriyor.

Öte yandan Bandırma Belediyesi çalışmalarının takibi amacıyla üç gündür kent dışında bulunan Belediye Başkanı Sedat Pekel, ayağının tozuyla belediye çalışmaları incelemelerde bulundu.

Pekel, yaz sezonun sonuna yaklaşıldığı bu dönemlerde Belediye ekiplerinin en iyi şekilde çalışmalarını yerine getirdiğini belirterek Bandırma’nın birçok mahallesinde önemli altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerine getirdiklerini söyledi.

Pekel: “Bandırma Belediyesi olarak yaz sezonunun sonuna yaklaştığımız şu günlerde kentimizin birçok noktasında önemli hizmetler ve çalışmalar yerine getirdik. Özellikle Belediyecilik hizmetlerinden uzun yıllar yararlanamamış başta Küçük Sanayi Sitemiz gibi birçok bölgemizi ve mahallemizi Belediyecilik Hizmetleriyle tanıştırdık. Vatandaşlarımız bu hizmetlerden memnun. Onlardan bizlere gelen tepkiler her zaman olumlu yönde oldu. Kendilerine de çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı