Belediye çalışmaları sanayide

Belediye çalışmaları sanayide

Altyapı çalışmalarındaki yoğunluğun Sanayi sitesine kaydırılması, Küçük esnaf ve sanatkarda memnunluk yarattı.



KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR


Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Hayri Özden, Bandırma Belediyesi tarafından Küçük Sanayi Sitesi'nde başlatılacak çalışmalar öncesi Belediye Başkanı Sedat Pekel'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette bölgede yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Pekel, Bandırma Belediyesi tarafından Küçük Sanayi Sitesi altyapısında ciddi yatırımların yapıldığını belirterek havaların ısınmasıyla birlikte üstyapı konularında da çalışmaların hız kazanacağını söyledi.


Pekel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Küçük sanayi sitemiz uzun yıllar olumsuz koşullarda hizmet veriyor. Bandırma'nın yerel yönetimi olarak göreve geldiğimiz günden bugüne kentimizin mahallelerine altyapı ve üstyapı çalışmalarına verdiğimiz hizmet önceliğimiz sonrasında şimdide bu bölgemize gerekli olan hizmetleri yerine getireceğiz.  Küçük sanayi sitemizin mevcut sorunlarının başında altyapı sorununu geliyordu. Ekiplerimiz bu konuda ciddi çalışmalar yerine getirdi. Yaklaşık 2 Milyon TL değerinde altyapı hizmeti Küçük Sanayi Sitemizde gerçekleştirildi. Bu yatırımlar ilk defa bizlerin döneminde yapıldı. Bununla birlikte burada hizmet veren esnafımızın tozdan kurtarılması için gerekli çalışmalarımıza hız verdik. Özellikle ana arter konumunda olan caddelerde asfaltlama, kaldırım ve parke döşeme çalışmaları yapılacak. Bunun dışında diğer yollarımızda bakım-onarım çalışmalarını ekiplerimiz yerine getirecek. Bu çalışmalarımız öncesinde belediye ekiplerimiz Küçük Sanayi Sitesinde Freze makinesiyle eski asfaltın temizlemesini gerçekleştirecek.

Belediye ekiplerinin bu bölge toplam 154 bin m²'lik bir alanda 2 milyon 360 TL tutarında bir hizmetin yerine getireceğini belirten Başkan Pekel, bu yatırımları ‘parayı bulamaz' diyenlere inat borçları ödeyerek yaptıklarının altını çizdi.

Bandırma Belediyesi'nin Küçük Sanayi Sitesinde yerine getirdiği hizmet ve çalışmaların önemli olduğunu kaydeden Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Hayri Özden, yıllardır kangren haline dönüşen sıkıntıların çözümü konusunda gösterilen hassasiyetten dolayı kendilerine teşekkür etti.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı