Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur:

Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur:

Kadına şiddetin son bulduğu, sevginin egemen olduğu bir toplum istiyoruz”





Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur: Kadına şiddetin son bulduğu, sevginin egemen olduğu bir toplum istiyoruz”




Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde, sevgi ve barış toplumu olmanın özlemini duyduğunun altını çizdi. Yaşamının hiçbir döneminde şiir yazmadığını, ancak politik yaşamı boyunca çeşitli platformlarda şiirler seslendirdiğini belirten Onur, şöyle konuştu:

Babam, Köy Enstitüsü çıkışlı eski bir öğretmendi. Politik yaşamım boyunca, başta Nazım Hikmet Ran olmak üzere birçok şairin dizelerini çeşitli toplantılar ve etkinliklerde okudum. Hâlen, ülkemizde kadına şiddet ne yazık ki sürekli artıyor. Oysa sevgi, kardeşlik ve dostluğumuzu artırdığımız sürece, birlik ve beraberliğimiz de güçlenir. Böylece ulus olarak aydınlık bir geleceği yakalarız. Biz, belediyeyi de, bu anlayış içinde yönetiyoruz. Sevgiyi, yalnız özel bir günde yaşayıp, yaşatmak yerine, 365 güne yaymamız gerekiyor.”

Başkan Yardımcısı Onur, Sevgililer Günü nedeniyle seçtiği Ataol Behramoğlu'nun, Bu Aşk Burada Biter” isimli dizelerini, demokrasi mücadelesinde eşlerini yitiren kadınlara armağan ederek, seslendirdi.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı