BELEDİYE ADA`YI GEÇEMEDİ 1-1

BELEDİYE ADA`YI GEÇEMEDİ 1-1

Bölgesel Amatör Lig 9.Grupta mücadele eden Balıkesir Belediyespor dün saat 13.30'da erteleme maçında Bozcaadaspor'u ağırladı.




......Bölgesel Amatör Lig 9.Grupta mücadele eden Balıkesir Belediyespor dün saat 13.30'da erteleme maçında Bozcaadaspor'u ağırladı.


Kıran kırana geçen mücadele 1-1 eşitlikle sona ererken takımlar sahadan birer puanla ayrıldı. Belediyespor Gönen'in ardından Bozcaadayı'da mağlup etmek için sahaya çıkmıştı fakat fazla etkili olamayınca bir puana razı oldu.


Bozcaadaspor 8 de Yasin Mert ile öne geçerken Belediye 21'de Mecit ile karşılık verdi. Karşılaşma da başka gol sesi çıkmazken Belediyespor bu sonuçla puanını 22'ye yükseltti.

 

Karşılaşmaya konuk ekip Bozcaadaspor son derece istekli başlarken henüz 8.dakika da üstünlük golünü buldu. Sağ kanattan cezasahasına gönderilen topta Yasin Mert altı pas üzerinde topa ayağının ucuyla dokundu ve takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı. Golden sonra toparlanan temsilcimiz arka arkaya ataklar geliştirerek eşitlik golünü ararken aradığı golü 21.dakika da buldu. Salih'in sağ kanattan cezasahasına yaptığı ortaya Mecit net bir vuruş yaparak topu filelere göndermeyi başardı. Skora denge geldikten sonra her iki takımda dengeli bir oyunu tercih ederken ilk 45 dakika da başka gol sesi çıkmadı. İkinci yarıya iki takımda kontrollü bir oyunla başlarken karşılıklı ataklarla birbirlerini yokladılar. Belediyespor geliştirdiği ataklarda golü bulamayınca üstünlük sayısını bulamadı. Karşılaşma 1-1 sona ererken Belediyespor Belediyespor kazanabileceği bir maçta 2 puanı bırakmanın üzüntüsünü yaşadı.

 



STAD: AHP BELEDİYE

HAKEMLER : Yavuz Başoğlu, Mutlu Çırpan,  Gökhan Kaya, Serkan Akçin

BALIKESİR BELEDİYESPOR: Aydın, Şemsettin, Salih, Burhanettin, İsmail, Kartal, Erdal ( Furkan), Semih, Mecit ( Mustafa Gürler), Ayberk ( Ahmet ) , Yusuf

BOZCAADASPOR : Kurtuluş, Gökhan ( Gökhan Ünal), Harun, Hakan, Günay, Erdal, Yoldaş, Mert ( Ahmet), Yasin, Serkan ( Kerem), Batuhan

GOLLER: Dk 8 Yasin ( Bozcaadaspor) , Dk 21 Mecit ( Balıkesir Belediye )







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı