BELEDİYE BAŞKANI DURSUN MİRZA´NIN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI DURSUN MİRZA´NIN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI DURSUN MİRZA´NIN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bayramlar yoksullara, yoksunlara, mazlumlara, çare bekleyenlere, kimsesizlere yakınlaştığımız; geçmiş öfkeleri, kin ve nefret duygularını kenara bıraktığımız, kardeşçe kucaklaşmanın, sulhun, bağışlamanın ve bağışlanmanın öne çıktığı özel günlerdir.

Bayramlar yardımlaşma demektir. İhtiyaç sahibi olan insanlarımıza, komşularımıza, çocuk ve yaşlılarımıza yardım eli uzatmak demektir. Toplumumuzda manevi mutluluğun, insani değerlerimizin en üst seviyede yaşandığı bayramlarımızda paylaşımın en güzel örnekleri yaşamamız ve yaşatmamız insan olmamızın getirdiği en büyük sorumluluktur.

 Değerli Hemşerilerim,

 Ülkemizin içine girdiği yeni bir seçim süreci, ekonomideki çalkalanmalar toplumsal olarak birlik ve beraberliğimizin daha da yoğun bir şekilde yaşamamız gereken süreçler olarak karşımıza çıkıyor.

Ülke olarak böylesine zorlu bir süreçte Kurban Bayramımızın yaratacağı huzur ve barış ortamının değerini çok iyi bir şekilde anlayıp, kıymetini bilmek; sevgi, saygı ve dostluk bağlarının  güçlenmesi amacıyla en iyi biçimde değerlendirilmek gerektiğine inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; ayrımcılığın ve şiddetin yaşanmadığı, insanlığın geleceğini tehdit eden sorunların çözüldüğü, barışın egemen olduğu bir dünya dileklerimle Kurban Bayramımızın ülkemize, barış, esenlik ve mutluluk getirmesini diliyor, Yurttaşlarımızın birlik ve beraberlik içinde huzurlu bir Bayram geçirmelerini diliyorum. Bandırmalı hemşerilerimin ve Ulusumuzun Kurban Bayramı kutlu olsun.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli