Beklenti rövanşa kaldı.

Beklenti rövanşa kaldı.

2. Amatör Küme´ de zirvenin kaderini belirleyecek maçta beraberlik çıktı 1-1

         EDİNCİKSPOR 1-1 ÇINARLIGÜCÜ

2. Amatör Küme´de zirve mücadelesi veren Edincikspor ile Çınarlıgücü müsabakasından 1-1 gollü beraberlik çıktı.

Karşılaşmaya iddialı hazırlanan 2 ekibin Edincikteki mücadelesi, aynı oranda tribünlere yansıdı. Her zamankinin aksine hınca hınç dolan Edincik stadı etrafı 90 dakika boyunca takımlarını desteklemenin ötesine geçmezken, maçın tansiyonu ile tribünlerde kargaşa çıkacağı endişesi de boşa çıktı.

Akside tribün desteği oyun alanındaki hırsı arttırdı ve maça gelenler son derece keyifli bir mücadele izledi.

Karşılaşmada golü daha çok isteyen taraf Çınarlıgücü idi, ancak net gol pozisyonlarına giren taraf ise Edincik oldu.

Çınarlı hızlı başladığı karşılaşmanın 8. Dakikasında Mustafa´nın golüne mani olamadı. Yeşil Siyahlı ekibin serbest vuruştan gelen şutunu kale içinde son tamamlayan Mustafa ev sahibi ekip Edincikspor´u 1-0 öne geçirirken, Çınarlı bu golle bir süre oyuna dönmekte güçlük çekti.

Çınarlı oyuna döndüğünde ise ilk 45 dakika sona ermişti.

Çınarlı beklentisini 2. Yarıda buldu. 53. Dakikada Ferhat ceza alanı içinde topa dokunan isimde ve 1-1 beraberliği sağlayan golü kaydetti.

Karşılaşmada gollerden çok kaçan gol pozisyonları konuşuldu. Kalecilerin başarılı olduğu karşılaşmada Edincik  Azizcan ile kullandığı serbest vuruşta, Arka direk önünde topla buluşan Çağatay´ın sert şutu 90 da direkler arası bilardo sıçraması ile dışarı çıktı.

Çınarlı´nın en tehlikeli atağı ise İsmail´in kale içinde topun altına girerek zoru başarıp meşin yuvarlağı üstten auta atması ise.

Her iki ekipte mücadele anlamında alkış topladı, ekipler gol atmadan öte savunma ağırlıklı oyun anlayışı ile hareket edince top golcülerden çok, savunma oyuncularında kaldı.

90 dakika sonunda 1-1 lik eşitlik ile zirve mücadelesinde bir birlerine üstünlük sağlayamayan taraflar, zirve heyecanını rövanşa bıraktı.

STAT. Edincik 18 Eylül

HAKEMLER; Mehmet GÜMÜŞBAŞ*** Fatih DAYI*** H. İbrahim TEZOĞLU***

EDİNCİKSPOR; 1-Kemal****  2- Mert*** 3-Yusuf**** 4-Mustafa***** 5-Umut*** 6-Cihan*** 7-Emrah*** 8-Çağdaş*** 9-Mert***  10-Azizcan*** 11-Cemal*** (15-Recep**)

ANTRENÖR; Enver KAŞIKOĞULLARI

ÇINARLIGÜCÜ; 1-Görkem*** 2-Rifatcan**** 3-Onur*** (13-Tolga*) 4-Coşkun*** 5-Şahin*** 6-Hüseyin*** 7-Ufuk*** 8-Onur*** (15-Sabri*)  9-Samimcan*** 10-Ferhat*** 11.İ.Hakkı*** (16-Burak*)

ANTRENÖR; Kaan BİNGÜL

GOLLER: Dk. 8 Mustafa (Edincik) Dk.53 Ferhat (Çınarlı)

/resimler/2018-3/12/0033529784025.jpg



Anahtar Kelimeler: Beklenti rövanşa kaldı
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli