Beklenen istifa

Beklenen istifa

AKP Başkanı Eşref Kasapoğlu, görevden alınmayı beklemeden istifa etti.

 

7 Haziran´da yapılan genel seçimler ardından meydana gelen belirsizlik, 1 Kasım Erken genel seçimi ile yeni bir takvime bağlanırken, umutlarını M. Cemal Öztaylan´ın yenişden aday olmasına bağlayan teşkilatlarda yaprak dökümüne neden oldu.

Öztaylan´ın arkasında açık destek verip, sıralamada bulunan Sema Kırcı aleyhinde olumsuz süflede bulunan teşkilatlar ceplerindeki istifa mektuplarını açmaya başladı.

İstifa rüzgarlarının ilk esintisi beklenen Bandırma´dan geldi. Öztaylan kanadığın bayraktarlığını yapan Bandırma İlçe Başkanlığından ilk istifa geldi.

AKP Bandırma ilçe Başkanı Eşref Kasağolu yaptığı yazılı açıklamada gerekçelerinin altını çizerken,

"13 yıldır gönül verdiğim İlçe  Başkanlığı görevinde  hiçbir menfaat ve karşılık beklemeksizin  partim ve ÜLKEM için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım?"

"Görevde bulunduğum bu süreçte Ailem ve işime gösteremediğim ilgiden dolayı çok değer verdiğim AK PARTİ  İlçe Başkanlığı  görevimden istifa ediyorum."dedi.



demokrat
19.09.2015 15:41:45
Eşref kardeşimi tebrik ediyorum.İşte bu safhadan sonra hem ailesine daha çok vakit ayıracak hem de gerçek dostları test etme fırsatı bulacak.Aslında bu tür güzel insanlara her yerde ihtiyaç var.

Anahtar Kelimeler: Beklenen istifa
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli