BEDENSEL ENGELLİLER DERNEĞİ YENİ YERİNDE

BEDENSEL ENGELLİLER DERNEĞİ YENİ YERİNDE

BEDENSEL ENGELLİLER DERNEĞİ YENİ YERİNDE

Bandırma Belediyesi tarafından yeniden düzenlenerek hizmete alınan Eski Belediye Binası içinde bulunan Bandırma Bedensel Engelliler Derneği(BABED) bugün düzenlenen törenle açılışı gerçekleştirildi.

Açılış töreninde ilk konuşmayı yapan BABED Başkanı Erdal Dumrul: ?Bugüne kadar derneğimizin hizmet ve çalışmalarında  her türlü desteği veren ayrıca bu hizmet binasının yeniden düzenlenmesi sırasında katkı sunan, emek veren ve bize tahsis eden başta Belediye Başkanımız Dursun Mirza olmak üzere ilgilenen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum? dedi.

Ardından söz alan Belediye Başkanı Dursun Mirza: ?Bandırma´nın yerel yönetimi olarak kentimizin başarısı için tüm dernekler, sivil toplum örgütleri, sendikalar ve muhtarlarımızla birlik ve dayanışma içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Derneklerden ve diğer örgütlerden gelen talepleri Belediyemizin imkanları ölçüsünde yerine getiriyoruz. Bu amaçla BABED Başkanı Erdal Dumrul´dan bizlere gelen yeni bir hizmet ofisi talebini kısa sürede dikkate aldık ve kendilerine Eski Belediye binamızda bulunan bu ofisi tahsis ettik. Derneğimizin yeni yeri dernek üyelerine ve tüm Bandırmalı hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum? dedi. 

/resimler/2016-12/2/2124237131693.jpg



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli