Bebek cinayeti sanıkları tutuklandı.

Bebek cinayeti sanıkları tutuklandı.

İkizler, tahammülden adam öldürmekten tutuklanırken, olayla ilgili olarak gözaltına alınan erkek arkadaşları Cengiz Bilgili ile Anneleri tutuksuz olarak yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Bandırma gün güne bu cinayetle uyandı. Tüyleri ürperten cinayetin maktulü genç bir anne ile tek yumurta ikizi teyze, cinayete kurban giden kişi ise henüz dünyaya yeni gözlerini açmak isteyen 24 saatlik ismi dahi konulmayan bir bebekti.

Bandırma´ya Biga´dan okumak için gelen ve hamile kalıp Özel hastanede doğum yaptıktan sonra kaldıkları evde 1 günlük bebeklerini yastıkla boğarak, içine koydukları çanta ile Kırmızı fener mendireğinden denize attıkları gerekçesi ile yakalanarak ilk sorgulamaları ardından tutuklanarak adliyeye sevk edilen Esra ve Kübra Özcan kardeşler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine kapatıldılar.

Tüyleri ürperten cinayeti soğukkanlılıkla anlayan Esra ve Kübra Özcan (21) kardeşler haklarında açılan cinayet davası ile tutuklanarak ceza evindeki yerlerini alırken, Cinayete kurban giden bebeğin aranması bugünde sonuçsuz kaldı.

 



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false