BAYRAM VE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

BAYRAM VE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

SENDİKA TEMSİLCİLERİNDEN BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN’A BAYRAM VE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

DİSK’e bağlı Genel-İş Balıkesir Şube Sekreteri Serkan Ünlü, İşyeri Sendika Baş Temsilcisi ve diğer temsilciler eşliğinde Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’u Ramazan Bayram’ını kutlamak ve teşekkür etmek için ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette Genel-İş Balıkesir Şube Sekreteri Serkan Ünlü, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un Ramazan Bayram’ını kutladıktan sonra: “Covid-19’la beraber Ülkemizi etkisi altına alan bu büyük Ekonomik kriz içerisinde Emekten yana tavır alarak arkadaşlarımızın haklarını ödeyen başta Bandırma Belediye Başkanımıza ve değerli ekibine teşekkür ederiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Covid-19 salgınında gecesini gündüzüne katarak çalışan ve hala çalışmaya devam eden tüm emekçi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Büyük bir özveri göstererek bu süreci en az zararla atlatmak için var gücümüzle hep birlikte çalışıyoruz.  Emekçi kardeşlerimiz, arkadaşlarımız çalıştıkları alanlarda topluma hizmet ederek kutsal bir görev yerine getirmektedir. Ben emeğin en yüce değer olduğuna inanıyor ve tüm emekçi arkadaşlarımızın haklarını en iyi şekilde alması için tüm şartları zorluyorum. Emekçimizin ve emekçilerimizin haklarını savunan siz iş ve emek örgütlerimizin yanında olmaya her zaman devam edeceğim. Ziyaretiniz için teşekkür ediyor bende sizin ve tüm emekçilerin Ramazan Bayram’ını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Öte yandan sendika temsilcileri Belediye Başkan Yardımcısı Metin Ok’u da makamında ziyaret ederek Ramazan Bayram’ını kutladı.



Anahtar Kelimeler: BAYRAM TEŞEKKÜR ZİYARETİ
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli