BAYRAKTUTAN ve DEMİR´den BGC´ye ZİYARET

BAYRAKTUTAN ve DEMİR´den BGC´ye ZİYARET

Zeynep Bayraktutan´dan Cemeyet üyeliği başvurusu

Program Yapımcısı ve Sunucusu Zeynep Bayraktutan ve T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Ses Sanatçısı Orhan Demir Bandırma Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Kaan Bingül başkanlığındaki Bandırma Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Zeynep Bayraktutan ve Orhan Demir çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. 

/resimler/2019-1/27/0953008097041.jpg

BAYRAKTUTAN´DAN BGC´YE ÜYELİK BAŞVURUSU

Uzun yıllar TRT Radyolarında Program Yapımcısı ve Sunucusu olarak görev yapan Bayraktutan ?Yıllardır Bandırma´ya gelip gidiyordum ama artık buraya yerleştim. TRT Radyolarında programların devam ediyor. Ama Bandırma coğrafi olarak çok güzel bir konumda. İstanbul´ a gidip yayınları hazırlayıp dönüyorum. BANDAK ile doğa yürüyüşlerine katılıyorum. Bandırma Halk Eğitim Merkezinde Diksiyon dersleri veriyorum. Bandırma´nın sosyal yaşamına ve insanlarına bir şeyler katmak istiyorum? dedi. Hazırladığı kitap ile ilgili bilgi de veren Bayraktutan Bandırma Gazeteciler Cemiyetine de üyelik başvurusunda bulundu.

DEMİR: BANDIRMA´YI TEMSİL ETMEKTEN GURUR DUYUYORUM

Bursa Devlet Klasik Türk Müziği Korosunda sanat hayatına devam eden Orhan Demir ?Ben ilk musiki eğitimimi Bandırma Musiki Derneğinde aldım. Ardından konservatuar eğitimi aldım ve 2007 yılından bu yana Kültür ve Turizm Bakanlığında Ses Sanatçısı olarak sanat hayatıma devam ediyorum. Bandırma´ya sık sık geliyorum ve Bandırma´dan yetişen bir sanatçı olmakla gurur duyuyorum. Yurtiçi ve yurtdışında katıldığım tüm organizasyonlarda Bandırma´yı temsil etmekten gurur duyuyorum? dedi. 



Anahtar Kelimeler: BAYRAKTUTAN DEMİR ZİYARET
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false