Bayburtlular Körfez`de toplandı

Bayburtlular Körfez`de toplandı

Edremit ve Körfezde yaşayan Bayburtlular yeni oluşturdukları dernek ve lokalin açılışında buluştular.

Uzun bir hazırlık dönemi sonrası, önce kurumsallaşan, ardından da açılışı yapılan dernek lokali ile Edremit`te bir çatı altında toplanan Bayburtlular, kültür ve geleneklerini paylaşma noktasında bir araya gelmenin coşkusunu yaşadı.

Edremitli gazeteci  Hasan Ümit Yeğinoğlu Başkanlığında körfezde kurumsallaşan Bayburtlular bundan böyle yeni sosyal tesislerinde birlik ve beraberliklerini yaşayacaklar.

Edremit teki açılışa katılan Balıkesir Bayburtlular Derneği Başkanı Ali Haydar Temel , Orhangazi Bayburtlular Dernek Başkanı Selahattin Çelik ve Orhangazi`den gelen Bayburtluların yanı sıra, Küçük kuyu, Altınoluk , Ayvalık , Burhaniye, Havran, Güre,  Akçay,  İvrindi den gelen Bayburtluların katılımı ile  Körfezdeki tüm Bayburtluları bir araya getirecek oluşumun ilk adımı atıldı.

Dernek lokalinde gerçekleştirilen ve yöresel yemeklerin de yendiği toplantıda birlik beraberlik mesajları verildi. Toplantının ev sahipliğini yapan Körfez Bayburtlular dernek Başkanı Hasan Ümit Yeginoğlu,  Balıkesir Derneğimiz Başkanı ve yöneticileri ile Orhangazi Bayburtlular dernek Başkanını ve Körfezden gelen tüm hemşerilerimizi ağırlamaktan dolayı son derece mutlu olduğunu söyleyerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Balıkesir Bayburtlular Dernek Başkanımız Ali Haydar Temel  ile Selahattin Çelik, dernekçiliğin önemi ve yapılması gerekenler hakkında fikirlerini paylaştı.



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı