Başkan'dan Teşekkür kahvaltısı

Başkan

SUSURLUK BELEDİYE BAŞKANI NURETTİN GÜNEY'DEN TEMİZLİK ÇALIŞANLARI İLE ULUSAL ve YEREL BASINA KAHVALTI VERDİ.

Susurluk belediye başkanı Nurettin GÜNEY 27 Eylül Salı günü Susurluk Belediye Temizlik işçileri ile birlikte Ulusal ve yerel Basına kahvaltılı toplantı yaparak işçilerin sorunlarını dinledi.

YÖRSAN firmasına ait olan atıl durumda bulunan yer de Belediye olarak atıl durumda olan bu yeri Temizlik işleri Müdürlüğü haline getirerek işler duruma getiren Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY aynı zamanda bu yerde araç tamir ve gereçlerin tamir işlerini de kendi personeli tarafından bakım atölyesi olarak kullanıldığını beyan etti.

Yerinde yaptığımız inceleme sonucu Susurluk Belediyesine faydalı bir hizmet sektörü meydana getirdikleri aşikar dır. Susurluk Belediyesi temizlik işleri müdürlüğünde 10 adet araç,1 traktör,2 tanker ile 54 mahalleye hizmet götürdüklerini belirten Belediye başkanı Nurettin GÜNEY 2 as kadrolu 58 şirket elemanı olarak 60 işçi ile hizmet vermektedirler.

3018 konteynır ile 54 mahallenin temizlik işlerini yürüttüklerini Susurluk halkının tertemiz yaşanabilir bir şehir haline getirdiklerini beyan eden Başkan işçilerin banka promosyonlarının en kısa zamanda hak ettikleri değer kadar alabilecekleri ile ilgili çalışma başlattıklarını, bankalar ile teklif çalışması yaptıklarını beyan etti. Başkan belediye işçilerinin maaşlarının tıkır tıkır ödendiğini Susurluk belediyesinin borçsuz arç sız bir duruma gelerek ekonomik özgürlüğünü tamamen kazandığını belirtmektedir. İbrahim PAMUKÇU - SUSURLUK

 



Anahtar Kelimeler: Başkan' Teşekkür kahvaltısı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı