Başkan'dan büyük aile iftarı

Başkan

Başkan Av. Tolga Tosun, Şehit aileleri ve Gaziler' den sonra şehrin sivil toplum dinamikleri ve muhtarlardan oluşan büyük iftar sofrasında buluştu.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun önceki akşam şehit aileleri ve gazilerden oluşan büyük iftar sofrasından sonra şimdide kentin dinamiklerini oluşturan Muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu oda yönetimleri ile bir araya getiren iftar sofrasında buluştu.

 Muhtarlar, Esnaf ve Meslek Odaları, Ticaret Odası, Ticaret Borsası ve bazı Belediye Meclis üyelerinin hazır bulunduğu iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ramazan’ın bereketini ve manevi atmosferini birlikte paylaşmak adına düzenlenen iftar yemeğinde önce Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu, dualar edildi.

İftar yemeğinde konuşan Başkan Tolga Tosun; “Bandırma Belediyesi olarak STK’lar, muhtarlarımız, esnaf ve meslek odalarımızdan gelen her türden öneriyi, talebi inceliyor, şehrimiz ve halkımızın yararı için uygulanabilecek olanları değerlendiriyor ve talepleri de imkanlarımız ölçüsünde gerçekleştiriyoruz. Özellikle Pandemi döneminde Kaymakamlığımız, muhtarlarımız ve odalarımız ile işbirliği içerisinde çok güzel çalışmalar yaptık. Önümüzdeki günlerde hep beraber daha güzel işlere imza atacağımıza da inanıyorum. Davetimize bizleri kırmayarak gelen herkese teşekkür ediyorum. Ramazan ayının bereketli olmasını diliyorum” dedi.



Anahtar Kelimeler: Başkan' büyük iftarı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı