BAŞKAN YARDIMCISI ONUR KENT-EXPO'DA

BAŞKAN YARDIMCISI ONUR KENT-EXPO

Başkan Yardımcısı Ozan Onur, 1-4 Kasım tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı`nda açılışı gerçekleştirilen Kent EXPO-Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarında yer aldı.

 



Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, 1-4 Kasım tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı`nda açılışı gerçekleştirilen Kent EXPO-Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarında yer aldı.

Belediye hizmetleri kapsamında kullanılan birçok araç-gerecin tanıtımıyla birlikte katılımcı belediyelerinin sunumlarının yer aldığı Kent EXPO-Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarında çeşitli izlenimler elde etmek üzere katıldıklarını belirten Başkan Yardımcısı Ozan Onur, fuarla ilgili şu açıklamalara yer verdi.


Onur: Belediye hizmetleri ve kent ihtiyaçlarına yönelik birçok çalışma ve ürünün sergilendiği Kent EXPO-Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarında kentimizin ihtiyaçlarına yönelik uygulanabilecek farklı hizmetleri inceleyebilmek adına böylesine bir fuarda katılımcı olarak yer almayı uygun bulduk. Bu açıdan Belediyelerin ve firmaların sunumunu yaptığı hizmet ve ürünlerin katılımcılar için çok önemli bir uygulama olduğunu düşünüyorum” dedi.

Onur, Bandırma Belediyesi olarak bu tür fuarlarda hizmet, proje ve uygulamalarıyla yer almasının Bandırma'nın tanıtımı açısından çok önemli olacağını belirterek, bundan sonraki Kent EXPO Fuarlarında Bandırma Belediyesi'nin de yer alması konusunda çeşitli girişimlerde bulunacaklarını söyledi.



 

 





Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı